sztem évi 8-10 ezerrel lehet számolni... az akár hogy számolom 100000 körül van... mindegy nem az a lényeg mennyit mutat az óra, hanem az hogy hogy muzsikál a "gépsárkány"
jó ne általánosítsunk De amugy nem jellemző az ilyen évj. motorokra hogy 50 legyen bennük mindenhol nézem a hirdetéseket és 30.000 40.000 van. Bár mondjuk az enyémben 45.000km van ami 97-es végülis 2 év alatt 5000km belefér.
akkó madj híjjá , mertkülönbenúgyhogycsakna
egész kis pofás lett az oldal amit csináltál, nagyon ismerős a hely, minden nep ott megyek az Üllőin melózni...
Ha motorra fújom úgy nem jó?
Egyébként dolgozok meg ha van egy kis szabadidőm akkor meg dolgozok. Szóval elvagyok.
Ha valaki szeretne honlapot szóljon, baráti ár alatt szivesen csinázok neki, hasonlót vagy jobbat.
Pár napja van kész szóval még csak ilyen tesztüzem.
Ott leszünk minden! A csapatfőnök (Béla személyében) mindent áll....uj guma, nevezés..stb
A kritérium annyi, hogy a FILLÉR TEAM-es logót varrasd a bőrödre.
Akkor Dzsó mivel megy az idén? Vagy esetleg semmivel?
Egy hónap more aztán lehet ringelni. Várom már rohadtul. Licenct nem váltottam mert fogalmam sincs hány márkakupára tudok menni idén. Ha kijutok kettőre akkor már jó vagyok.
A tavalyi motoromban 1800km volt benne. Senki sem akarta megvenni. Mindenkinek az volt a baja, hogy biztos nem annyi van benne.
Mondom, ha vissza akartam volna tekerni, akkor nem vagyok annyira hülye, hogy csak ennyire tekerem vissza.
Már ott tartottam, hogy beletekerek vagy 12000km-ert...
Akkor tuti nem 50 van benne, de az 1 dolog.
A múltkor mesélte egy barátom, h ráírt az olasz volt tulaja, h na milyen a gép facebook-on. Megkérdezte, h mennyivel adta el, jött a válasz, h 50e-el. A srácnak huszonvalamennnyi van benne most...
http://www.kepesmotor.hu/motor...