Ki tudja , lehet hogy nagyot durran a cercám oszt egybő négy puja lesz .
Jobb az ha egy kicsit nagyobb a verda, mer akkor belefér a szajré is már ha van.
Mi a fasznak neked nagy kombi? 4 gyereket terveztek, vagy netán lopni jársz vele? Pláne 100 lovas? Hááááámiiiineeeeekaaaaaaaa? A sraddal is betartod a kreszt, ahhoz meg nem kell százló. Az 53 lovas szuzimmal is lehet gyorshajtani, főleg harmincas táblánál.
Áhh én biztos nem megyek már pályálni. Aug 27. óta nem voltam pályán, az is a lájmpartibarbi volt amit nem neveznék pályázásnak a sok tudtánkívül öngyilkosjelölt között.
Vettem én is verdát, SWIFTY FAN lettem. Legjobb ótóm eddig, pedig el nem tudtam volna képzelni hogy egyszer ilyenem lesz, de nagyon zsír kis gép. Fillérekbe van. Nemhogy te is azt vennél, nincs jobb ár teljesítmény arányban semmi, az alkatrész meg nevetséges áron van, és bármi.
Én is megyek holnap motorral , autót nézni . Egy páran mennek holnap vagy Kakucsra vagy E-ringre.
Némileg leszívatott a jelenlegi autóm , úgyhogy két hete azzal vagyok elfoglalva , azért tűntem el.
ÁRCSÖKKENÉS:
Brembo első fékbetétszett eladó. használt, de csak 1500 km van benne, kopás alig mérhető rajta. 2006-tól jó 600-750-1000-es gixerbe. SC, azaz félig utca félig pálya betét. Később dobok fel képeket is a pontos betétvastagságról.
A 2x2 betét ára (azaz a teljes első szett ára): 10.000.-Ft
Brembo első fékbetétszett eladó. használt, de csak 1500 km van benne, kopás alig mérhető rajta. 2006-tól jó 600-750-1000-es gixerbe. SC, azaz félig utca félig pálya betét. Később dobok fel képeket is a pontos betétvastagságról.
A 2x2 betét ára (azaz a teljes első szett ára): 12.000.-Ft
Gondoltam hogy az új anyaggal jó lesz , ami nállím volt az valahogy nagyon sűrű volt már .
Mingyá üzletet akar csinálni mi , akó hirdessed meg most rögton azonnal.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...