Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
Esetleg egy képet tudsz nekem küldeni róla emailben, hogy megnézzem ugyan az e? az emailem szerzsan171@freemail.hu
remélem jó lesz a pumpa és ehhez való.

köszi

Gergő
szia, 12e

udv
és milyen árba lenne?
Szia, van....
Haliho,

van egy elado BOS sportdobom K6-K7-hez, nyitott, de van hozza szukito. A palast blokk feloli resze elszinezodott (a motoron ha van amugy sem latszik), de ettol a kis szepseghibatol eltekintve nincs semmi baja.
40e Ft (alku nelkul, alkuval 45e )
Szia, nekem van ha jol emlekszem

udv,
N.
Sziasztok!

Suzuki gsxr 750 eshez, 98 as évjárathoz keresnék benzinpumpát. ha esetleg valaki tudna valami jót.

Előre is köszi
Hí!
Suzuki GSXR 750 SRAD Hoz keresnék gyári állapotu kuplung bowdent! adjatok weboldalt vagy boncit!
Most értem haza, éppen másolom a kamról a vidit. A héten majd valamikor letömizem aztán felrakom az oldalamra ahonnan majd letöltheted, meg ha vagy msn-en amikor véletlenül én is akkor írjá rám, küldök egy linket amin letöltheted a zx-kupás vidit.
vasárnap euroringezés lesz.
Inkább töltsd fel a vidit! Sokat lehet belőle tanulni...
Azé most már jobb. De tegnap nagyon béna voltam, az előző versenyen jobban mentem bazze az kúrt fel. Visszafele fejlődök, csak még nem is nagyon volt honnan. jáááááááááááááj
De sebaj a jövőévi harcra készenállok.
Na?
Még mindig ilyen jó a kedved?
Na mifan puni? Összeraktak? Holnap kinézel ering? Meg ilyenek, néha írhatsz msn-en is mert fel se merlek hívni, ki tudja mikor hőmérőznek éppen!
Miket nem találsz....
még egy
húúú az nem jó, azok nagyon nehezen gyógyulnak...
aztán gyorsan felépülj nekem...
elszakadtak az inak....karom-vállam.....
De no para! Jővőre nagyokat meccselünk majd örkénybe!
mégsem engednek haza , mit kell műteni
csáo. érdekelne engem egy lamella szett. lenne?
K8-K9 re való Yoshimura GP dob eladó. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ! 06 70 585 04 36 Új és használt alkatrészek árusítása minden GSXR típushoz.
Sziasztok!Keresek 88'as 750w hez első fejidomot műszerfallal meg gyári kipufogót.Nagyon fontos lenne mert így nem lesz műszaki....