Áhhh, dehogy, kibajóvolt és csak egyszer kevertem, azaz egyszuszra lenyomtam, ez tuti egyben van az egész. Szerintem azért köthetett az a múltkor annyira mert nagyon meleg volt, most olyan 20 fokban csinálhattam és kb kétszer annyi idő kellett neki hogy kössön. Meg az üvegszövet is baba, erősebb mint ami nálad volt a szőtt, és mielőtt bekentem volna gyantával rányomtam mind az öt réteget a deklire és felvette nagyából az alakját és utána csak kentem raktam kentem raktam.
Nemhogy vállalnánk deklivédőgyártást, ötezer a pár, vagy inkább darabja.
na igen , de mikor mentem egy fél órát simán kézzel meg rudtam fogni a gumit , tudom túl lassan mentem azért nem melegedett fel
na végre így már ok hogy beismered a hibádat...
akkó mostmá lehet nagyokat esni...
Kivagyok ettől a hidegaszfaltfóbiádtól. Olyanosztamilyenazosztkész.
Tudom hogy én vagyok a hibás hogy nem szóltam hogy mehetek e veled vasárnap. Megpróbálom kicsit összeszedni magam ígérem.
Megcsináltam a deklivédőt, nagyon zsír lett. Olyan erős üvegszövetet vettem hogy törhetetlen lett az egész motor.
Még jó hogy szótá hogy mégy, mert pont rájértem, de sebaj, nemszámít, amúgy se volt kedvem pályamotorozni .
Nem a nagy lófaszt, a héten véletlen kerültem egyet a városba a kawával aztám mentem mint a barom, pedig lakott területen nem szoktam. Mi lesz így tavaszig.
Szombaton meg lesz még egy nagyedzés eringen, nemhogy mennénk. Ugyan ez még kiderül a jövőhéten. Már mint hogy tudok e menni, az hogy lenne e kedvem nem kérdés.
Meg ha véletlenül mész legközelebb pályanapra NESZÓJÁÁÁÁÁÁÁ!
Nattyon ütyik vagytok.
Há mondtam én hogy nem mennék le addig mert annyira nem ócsó a tyárék, a brenzin meg megin annyira nem ócsó, + még azt fel is kell rakni. Dehát nagykorújak vatytok má.
tegnap voltunk az e-ringen , kicsit hideg volt , de így is javítottam 1:24-lett a leg jobb
gumát is vettünk, viszont nem voltak most olyan jók és drágán is adta azé alkudtunk így 18-ba volt a pár kp 108 ntek
Nemhogy vállalnánk deklivédőgyártást, ötezer a pár, vagy inkább darabja.