De valamit benézhettem mert csütörtök este nincs is semmi akció a hringen, pénteken van esti aszalósféle, de akkor inkább a nappalira megyek. Csütörtökön sima nyilt nap van, ááááá már nem is tudom mi legyen. Viszont csüt este Ering esti motrolás. Így meg pláne nem tudom mi legyen.
Elvileg a héten valamikor lesz a menet még nem tudom a pontos nepot . Voltam Lecsónál , de sajna kevés gumija volt így nem érte volna metg onnan venni, viszont ha csak egy pár kell akkor jó megoldás lehet .
Akkor szívás hogy nem tudtatok motorozni .
Most néztem hogy az e-ringen ma volt az akciós nap , mindjárt szétrobbanok a dühtől . Az a kiba.... T-com leszivatott , ha tudom hogy lessz mentem volna... váááááááá...
Végre valami hír felőled.
Naon jó volt a kawaest! Megmutattam hogy lehet elázni esőruhával a hátizsákomban, majd egy kicsit beszélgettünk és jól hazament mindenki, ugyanis aznap este a pályára kawasaki nem hajtott fel. Ennek ellenére kb 30-40 motoros várta a csodát, hátha.
Egyébként meg mikor mentek csengelére? Lesz abból valami? Bélánál voltak jó gumik?
Sziasztok! Alkudozom egy 1992-es GSX-R 750 mocira.
Ez a sorozat első vízhűtéses modellje. Van valakinek ilyen mocija? Esetleg vélemények róla, mit tud a gép, érdemes megvenni? Mire kell figyelnem? Olvastam egy helyen hogy gyári visszahívás volt a hengerekre, tudtok róla valamit?
Szerintem én ma délután kimegyek, aztán szépen egyre be legyé őtözve és már indulhatunk is. Anyával este kell menni moziba, motorozni meg világosba szokás Teeeeeeee fordítottjóska!
Akkor szívás hogy nem tudtatok motorozni .
Most néztem hogy az e-ringen ma volt az akciós nap , mindjárt szétrobbanok a dühtől . Az a kiba.... T-com leszivatott , ha tudom hogy lessz mentem volna... váááááááá...
Naon jó volt a kawaest! Megmutattam hogy lehet elázni esőruhával a hátizsákomban, majd egy kicsit beszélgettünk és jól hazament mindenki, ugyanis aznap este a pályára kawasaki nem hajtott fel. Ennek ellenére kb 30-40 motoros várta a csodát, hátha.
Egyébként meg mikor mentek csengelére? Lesz abból valami? Bélánál voltak jó gumik?
Netem még mi ndig nincs , csak a cégnál . Talán hétvége felé már lesz otthon is.
bukógomba 70 EUR
Ez a sorozat első vízhűtéses modellje. Van valakinek ilyen mocija? Esetleg vélemények róla, mit tud a gép, érdemes megvenni? Mire kell figyelnem? Olvastam egy helyen hogy gyári visszahívás volt a hengerekre, tudtok róla valamit?