20 rugóért vettem egy használt 6680-as D211GP hátra. 4 pályanap és a múltkori ZX kupa van benne. A következőre is evvel fogok menni. Szerintem egy 636-on elmenne 10 pályanapot is.
jövőhét péntek kawaest a hringen utána héten meg zx kupa amin indulnék illetve még csak jól kitaláltam magamnak, szóval nagyon nem akarom túlzásba vinni a pályázást mert az sok gumi az meg sok píz annyi meg nincs
áhány... ez a vidi nagyon kellemes , lehet belőle tanulni , a célegyenes végén jó későn kezd fékezni , úgy látom hogy az íveket saccperkábé jól veszem csak hát a sebesség az kissé elmarad
Nem tudom mikor megyek legközelebb. De egy erőnléti kakucsedzés jó lenne pénteken délután és a gumim is kibírná talán.
Hogy mi a két köridő között a különbség hát fogalmam sincs mivel nem úgy értem el hogy egyik körben 27-et a másikban meg 22-őt mentem. Na meg ezt a vidit is megnéztem egy párszor, aztán próbáltam ezeket az íveket használgatni meg figyelgetni hogy hol vált meg ilyenek. De még egy párszor meg kell néznem szerintem.
2-3-szor még kimész az idén és simán 20 közelében fogsz menni te is. Úgyhogy ne aggódj. Én is most mentem ötödjére az öjróringen abból kettő a futam volt.
Attól függ hogy dolgozok jövőhéten.
Hogy mi a két köridő között a különbség hát fogalmam sincs mivel nem úgy értem el hogy egyik körben 27-et a másikban meg 22-őt mentem. Na meg ezt a vidit is megnéztem egy párszor, aztán próbáltam ezeket az íveket használgatni meg figyelgetni hogy hol vált meg ilyenek. De még egy párszor meg kell néznem szerintem.
mivanmááá... a futyó múúú se jó...
2-3-szor még kimész az idén és simán 20 közelében fogsz menni te is. Úgyhogy ne aggódj. Én is most mentem ötödjére az öjróringen abból kettő a futam volt.