Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenűl,hogy a k4 750 vezérműlánc feszítője,megegyezik-e a k4-k5 600-éval? Válaszotokat előre is köszönöm.
nem tudod hogy mikor nyit a kiszemelt bank...
Szóval a helyszínen a regisztrációnál legutóbb már volt papír a napi licenchez is.
Mééééég neeeeem tuuuudoooooooooooom!
Attól függ hogy dolgozok jövőhéten.
akkor storno a jövőheti kakucs vagy mi van
mióta nem iszok futja egy-két dologra
mi van vazze bankot rabótááá
Akkor azt is megmondhatnád hogy hol tudok egy alkalmas D licencet váltani!?!
na akkor jövőhéten melyik nap legyen Kakucs
20 rugóért vettem egy használt 6680-as D211GP hátra. 4 pályanap és a múltkori ZX kupa van benne. A következőre is evvel fogok menni. Szerintem egy 636-on elmenne 10 pályanapot is.
jövőhét péntek kawaest a hringen utána héten meg zx kupa amin indulnék illetve még csak jól kitaláltam magamnak, szóval nagyon nem akarom túlzásba vinni a pályázást mert az sok gumi az meg sok píz annyi meg nincs
péntek nem jó vazzzeg , megyünk a Balcsira... , jövőhét hétköznap valamikor (hétfőt kivéve)
Úgy-úgy. Kb én is ott megyek csak lassabban.
na igen
áhány... ez a vidi nagyon kellemes , lehet belőle tanulni , a célegyenes végén jó későn kezd fékezni , úgy látom hogy az íveket saccperkábé jól veszem csak hát a sebesség az kissé elmarad
Nem tudom mikor megyek legközelebb. De egy erőnléti kakucsedzés jó lenne pénteken délután és a gumim is kibírná talán.

Hogy mi a két köridő között a különbség hát fogalmam sincs mivel nem úgy értem el hogy egyik körben 27-et a másikban meg 22-őt mentem. Na meg ezt a vidit is megnéztem egy párszor, aztán próbáltam ezeket az íveket használgatni meg figyelgetni hogy hol vált meg ilyenek. De még egy párszor meg kell néznem szerintem.
ADRENALIN......
juteszembe , azt meséjjjed hogy mi a különbség a 27-es és a 22-es kör között , de ne az 5 mp-et mondd mert azt tudom
móóó, mikor mész legközelebb,az öjuróra vagy kakucsra heee
mivanmááá... a futyó múúú se jó...
Dénorbi jelentkezz! Kéne a futóműves ember száma amit beszéltünk.
Na szívesen, de akkor lenne jó kép igazán ha én is rajta lennék. Majd jövőre!
meglátjuk hogy még mikor tudok kimenni , mondjuk rajtam nem múlik , de vanamin igen...
THX!

2-3-szor még kimész az idén és simán 20 közelében fogsz menni te is. Úgyhogy ne aggódj. Én is most mentem ötödjére az öjróringen abból kettő a futam volt.
nincs mit
köszönöm!