Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá... szóval harmadik lettél
ez igen, gratula
thx az fotósnak!
az a 22:7 nem rossz + az Atix 21:5-ös ideje is állat
ezek szerint fejlődnöm kell nagyon sokat...
reméljük hogy nem lesz belőle semmi , vagy csak kacsa az infó...
Grat mindenkinek a jó időkhöz! Ezek szerint jó volt mind a két nap.
Na jahh! Ilyen kulturált pályanapon még nem is voltam. Nem esett senki. Szóval jó volt nahh, rendesen felszívtad magad more. Monjuk AZ AKI minden nap kinnt volt, annak nem nehéz!
Gratula! Jól mentél!
A lényeg , hogy egyben meg usztuk!
Nahh, itthon!

Pénteken délután sikerült kiijutni kicsit gyakorolni meg ledúrni a hátsógumit végleg. 1:24,7 volt a legjobbam.
Reggel keltem irány gumizni, utána góó a pálya papája. Edzésen 1:25,5-öket mentem. De az elején mindig szarul megyek. Időmérőn 1:25,4-et mentem. Aztán jött az új szabály hogy aki időmérőn 24 alatt megy az nem indulhat street-be. Na gondoltam akkor még itt akármi is lehet. Természetesen mindenki 25-öket ment. Az is aki 22-vel nyerte már a júniusi futamot is. Úgyhogy lényegében ezzel nem változott semmi. 4. kockából rajtoltam, 5.-ként fejeztem be. 3 kör alatt az eleje elhúzott, utána egyedül mentem végig. Legjobb időm a futamon 1:22,7. Atix mente a leggyorsabb kört 1:21,5. Amiért kimentem azt teljesítve, megin találtam egy pár másodpercet. Ha 20 alá megyek akkor én már boldog leszek.
még ennyire se nem akarnak "motoros centrikusak" lenni
mint eddig , pedig jó kis pálya & szerintem
azért vittek oda már sok pénzt a motorosok
na, de ha így lesz nagyon sajnálni fogom
Na igen. Te már főleg nem tudod letagadni a Kawásságodat...
És jobban tetszik a GSXR mint a 636?
a zöld vér sosem válik kékké...
az ocsem mar dobott egy hatast az ulesidomon levo '7R' (in memorian ZX7R ) feliraton...
Köszi N! Viszont már te is Suzukis lettél...
A gázmarkolathoz lehet kapni nagyobb átmérőjű bowdenvezetőt, és avval több bowdent húzol. De hogy hol lehet ilyet venni az jó kérdés.
ja , csak vasárnap este tudom megnézni a válaszod, mert lent leszek vidéken és ott nincs net...
beszámolót kérek ám
Hűűűdemikmennek itten!
Na holnap kicsit rágyúrok má, fejbe egész gyorsan körbeérek amúgy, úgyhogy lehet vigyázni meee jövök!
Ööö.. izé... azért tudtam menni mögötted, mert egy gyorsabb mögött fel lehet venni a ritmusát , és az is segített mikor a lassabbakat előzted, mert nem mindig sikerült megelőznöd elsőre, így akkor amit kaptam is előtte volt időm nagyjából behozni .
No de sebaj majd legközelebb mikor kamerázol 3-4 kör után félrehúzódok.
Azért köszönöm a biztatást , sztem olyan 20-22-ig ezzel is le lehetne vinni az időt, csak jobban meg kell ismerni a pályát.
Most néztük meg a vidit heten!
A többiek szerint kin@szottul vissza fogtam magam!
Majd odaadom neked is! 5-szőr csuktál rám! Abból egyszer full a betonfalnak!

Mellesleg mindhárom menetben fent volt a cam, és az előzőbe nem tudom hogy jöhettél végig mögöttem, mert 22 alatt voltam végig.

Viszont mikor előttem mentél 20 percen keresztül nem mentünk 28 alá!
Egyépként kurvajól mész vele ,ahoz képest, hogy nem mai darab!
azért közben csak ki kellene nézni oda is egy délutánra...
azt beszélik hogy inkább az autókat fogják Kakucson preferálni , már el is kezdtek egy murvás szakaszt kiépíteni a pálya közepénél , ha pedig vegyes pályán fognak menni az autók akkor ott utána motorozás nem lesz az tuti...
úgylegyen
kakucs akkor pihen egyelőre
agusztusban lehet mi is eringre megyünk
nagyon megtetszett
szeretnék , augusztusban is lesz egy akciós nap , és ha minden összejön akkor talán a versenyt is megkockáztatom
akkor jó volt a mai délután
idén látogatsz még eringre
Na megvolt a mai gurulás is a lényeg 1:26:34 lett a legjobb idő javulgatok , most már váltogatok is és kezdem élvezni ahogy riszál .
Kint volt Atix is vele is jót mentünk , az utolsó etapban filmezett , viszont mikor lejöttünk nagyon kikelt magából , hogy nem engedtem el, pedig 3x is el akart menni. Én sajnos nem láttam, mert ha látom gondolkodás nélkül elengedem . Na mindegy ez van, de azért megbékélt a végére . Neked pedig jó motorozás péntekre és szombatra. De azé vigyé magaddal vagy egy zsák bisztit.
Köszönöm a matrinycáttt , csevegtünk egyet a tesőddal. Mondta hogy mentek hétvégén, jó szórakozást.
Ha nem sikerül Norbiéknak leszedni, akkor majd veszek ott, ez van...