Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!Segitséget szeretnék kérni,keresek 94es suzuki gsxr 750w motoromhoz karburátorsort (mikuni) ha valaki tud segiteni légyszi írjatok !köszi
Csütöörtöööööööök?
csütörtök kakucs
Színezd át paintbe vagy túrd a netet.
Ilyet találtam 11 másodperc alatt, majdnemolyan , de ha rászánsz két percet tuti találsz.
Sziasztok!
750 k5 -ről fehérfelnis kép nincs véletlenül valakinek? kiváncsi vagyok hogy mutatana.
Aszonta a doki hogy egy kiadós motorozás helyrerakna? Mert akkor neki is kéne egy vizit.
áhánny... most olvastam a pályamotorozás btopikban
akkor az már jó
Hámosterrehadneirjaksemmitsenem.. De délután kiengednek az már 100%
mi történt, jól vagy
nem 0,5-ös lemez hanem 2 mm-es , nekem is abból ban a tartóm as sradon
Én Is ott leszek... Most volt vizit.
Mondom én hogy a futamra gyere, ott kimotorozhatod magad.

Hát jó az alu is pillanatnyi megoldásnak, de ha van valami masszívabb lemezed az még jobb lenne, egy 10*10centis már sok is kb, szóval ilyen komoly gondom van.
alu az van ha arra gondoltál
voltam tegnap az e-ringen
mentem egy etapot és a következőben 4 kört oszt leszakatt az ég...
jót motoroztam...
Fogalmam sincs, meg olyannyira keveset leszünk szalókon hogy nagyon nem fogunk mászkálni, vagy szombat este megyünk oda és úgy vasárnap délig vagy vasárnap valamikor szalók és este vissza pest. Két csáládot kell látogatnunk 1 nap alatt. Ráadásul 2,5 hónapja nem voltam otthon.

Hejj nincs egy darab lemezed otthon? Letört a rendszámtáblatartóm aztán meg kéne patkolni, nálad meg mindig olyan jó hulladékok vannak a garázsban.
Hétvégén mikor lesztek otthon, találkozhatnánk a szalóki parton akár... he...
Nade azazegygecigyorsvolt...
Látom nagyon unatkozol.

Volt robogós futam is jahh, meg azt hiszem volt egykanyaros is!
Szóval volt robogós futam Is?
Nattyonnattyyyvaaaaaaaaaagy!
Ne te ganyé.
:) nem is tudtam hogy van ilyen topik, de megtaláltam, viszont jól lekéstem a letöltésről mert már nem lehet. Pedig még csak két napja lehetett fen ha jól számolok.