Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

500 ft a recepción.
akkor holnap rádcsörgök délelőtt , hogy sikerült-e, Biatorbágyra kellene kimenni gondolom
ha penteken jonnel, ugy egyszerubb lenne...
az elozo palyaidomomon meg van...rabeszelem az ocsemmet hogy ugyesen szedje le, aztan vele kellene egyeztetned / megtalalnod holnap...
csütörtök délután
- az Euroringen
- valakitol akinek van

mikor mennel?
várjál csak , jössz még te az én utcámba
na jó, de honnan szerezzek
mindenesetre mire kimesz, mar legyen matricad, mert ha ott kersz, akkor csak a kovetkezo alkalomtol van 10%... ha mar rajta van, ugy mesz oda, akkor mar aznapra is.
Na az meg titok.... váááháhááááá
matrica honnan van, kérni kell vagy mi
Na hát az amit már leírtam.
Azaz ha a futam előtti napon is kimész ringelni akkor az féláron van de csak akkor ha befizeted a másnapi futampénzt is, + ha még van matricád is akkor az további 10% kedvezmény. Azaz egy huszasból kijön a két nap, amúgy meg 15 lenne a szombat. Amit meg így spórolok a gumi árának a fele amit vennem kell. Na ez van.
árulóóóó , a kedvezmények miatt hívtad őket , mi volt mit mondtak
Majd megvizsgálom. Péntek délután meg szombaton ott leszek én is.
Na az van hogy pénteken megyek én is mert úgy a legolcsóbb!

Mondom hogy gyere a futamraaaaaa! MAjd hazamész legközelebb. Othon meg legyé kemény aztán mond meg anyának a frankót. Ezé csak nem fog elválni.
én is azt nézegetem de biztos meg lehet hekkelni
Nem úgy néz ki mintha két bowdenes lenne.
Ezt a markolatot néztem én is, de nem tom hogy nekem 22-es e a kormányom meg hogy akkor mi meg hogy hogy. De erre a futamra úgy se raknám fel mert hát azt egy kicsit szokni kéne előtte, hogy nehogy lapon rántsam a nyélgázt. Már ha majd egyszer megyek lapon is. Véletlen.
Jááály de türelmetlen válákí!

http://www.kepesmotor.hu/motor...áz

egyébbként nekem is kellene valszeg
vegyél egyett, ha jó veszek én is , ha nem akkor így jártál...
egyik haver vett hozza cross-motor gazmarkolatot (markolat+bowden) - nem tudom mennyire valt be neki, penteken/szombaton meg tudod kerdezni tole....
mi van má, mongyad az infókat
na mimndegy ez van , majd legközelebb
"csak"
"csak" penteken meg szombaton. nekem igy a legerdemesebb minden szempontbol.
a csutortok esteert ugyanannyit autoznek es fizetnek mint a teljes pentekert.
Norbi te kint leszel csütörtökön , vagy csak pénteken és szombaton