ha penteken jonnel, ugy egyszerubb lenne...
az elozo palyaidomomon meg van...rabeszelem az ocsemmet hogy ugyesen szedje le, aztan vele kellene egyeztetned / megtalalnod holnap...
mindenesetre mire kimesz, mar legyen matricad, mert ha ott kersz, akkor csak a kovetkezo alkalomtol van 10%... ha mar rajta van, ugy mesz oda, akkor mar aznapra is.
Na hát az amit már leírtam.
Azaz ha a futam előtti napon is kimész ringelni akkor az féláron van de csak akkor ha befizeted a másnapi futampénzt is, + ha még van matricád is akkor az további 10% kedvezmény. Azaz egy huszasból kijön a két nap, amúgy meg 15 lenne a szombat. Amit meg így spórolok a gumi árának a fele amit vennem kell. Na ez van.
Ezt a markolatot néztem én is, de nem tom hogy nekem 22-es e a kormányom meg hogy akkor mi meg hogy hogy. De erre a futamra úgy se raknám fel mert hát azt egy kicsit szokni kéne előtte, hogy nehogy lapon rántsam a nyélgázt. Már ha majd egyszer megyek lapon is. Véletlen.
"csak" penteken meg szombaton. nekem igy a legerdemesebb minden szempontbol.
a csutortok esteert ugyanannyit autoznek es fizetnek mint a teljes pentekert.
az elozo palyaidomomon meg van...rabeszelem az ocsemmet hogy ugyesen szedje le, aztan vele kellene egyeztetned / megtalalnod holnap...
- valakitol akinek van
mikor mennel?
Azaz ha a futam előtti napon is kimész ringelni akkor az féláron van de csak akkor ha befizeted a másnapi futampénzt is, + ha még van matricád is akkor az további 10% kedvezmény. Azaz egy huszasból kijön a két nap, amúgy meg 15 lenne a szombat. Amit meg így spórolok a gumi árának a fele amit vennem kell. Na ez van.
Mondom hogy gyere a futamraaaaaa! MAjd hazamész legközelebb. Othon meg legyé kemény aztán mond meg anyának a frankót. Ezé csak nem fog elválni.
http://www.kepesmotor.hu/motor...áz
egyébbként nekem is kellene valszeg
vegyél egyett, ha jó veszek én is , ha nem akkor így jártál...
"csak"
a csutortok esteert ugyanannyit autoznek es fizetnek mint a teljes pentekert.