Juteszembe vicceske. Múlthéten hány szuzuki is előzte meg azt a kawát? Na azé!
Ma még felhíjjom őkket hogy akkor hogy is van az a féláras balhé meg hogy erre még van e 10% és akkor eldöntöm hogy hogy legyen mert akkor igencsak olcsóbban jön ki nekem ha pénteken megyek. és mivel gumit is kell vennem a futamra így inkább a gazdaságossabb verziót választom.
Azt tudtad hogy ha indulsz a futamon és előtte nap is kint vagy a pályán akkor az félárba van, azaz 20-ból kijön a két napi pályadíj kb? Úgyhogy lehet hogy pénteken megyek ki nem is csütörtökön. Node még ezt majdmeglátom. Meg ha van a motorodom euroring matrica akkor 10% kedvezményt kapsz a pályadíjból? Na így ki lettem okosítva.
Nem szokásom, odamegyek aztán motorozok. Kutya nem fogja megkérdezni hogy ki vagy, ha meg mégis akkor aszondod hogy márpedig te szóltál hogy jössz telefonon és mágnás miskának hínak.
Na a kakucsmenők bekaki...
Fogalmatok sincs mit hagytatok ki, főleg te. Naonjaóó volt a víz, meleg és kristálytiszta, alig voltak, de ami csaj ott volt annak a 80% igencsak jól nézett ki. Nem is volt már az a nagy hőség. Egyszóval nagyonbaróvolt.
rukkel tó má mondtam a gugli pedig mindenki barátja de a gyengébbek kedvéért klikkojá
legkésőbb félötkörül kéne elindulni de olyan 4 fele megpróbálok odaérni. oks?
kimegyek még egyszer-kétszer oszt a következő versenyen megmutatom , csak a fukkánkját fogod látni a darazsas moccnak...
Ma még felhíjjom őkket hogy akkor hogy is van az a féláras balhé meg hogy erre még van e 10% és akkor eldöntöm hogy hogy legyen mert akkor igencsak olcsóbban jön ki nekem ha pénteken megyek. és mivel gumit is kell vennem a futamra így inkább a gazdaságossabb verziót választom.
Óccsatok, ezaz. Eszkellcsinánije?
mert különben
Azt tudtad hogy ha indulsz a futamon és előtte nap is kint vagy a pályán akkor az félárba van, azaz 20-ból kijön a két napi pályadíj kb? Úgyhogy lehet hogy pénteken megyek ki nem is csütörtökön. Node még ezt majdmeglátom. Meg ha van a motorodom euroring matrica akkor 10% kedvezményt kapsz a pályadíjból? Na így ki lettem okosítva.
lehet hogy men férsz majd fel annyian lesznek...
Na a kakucsmenők bekaki...
de azé mi megyünk...
bejelentkeztémááá he
jó helynek tűnik ez a tó de most punnydunk az asszonnyal, majd talán legközelebb csobbanunk mi is
legkésőbb félötkörül kéne elindulni de olyan 4 fele megpróbálok odaérni. oks?
hun az a tó?
most akkó mikor gyöttök pénteken?