A jövőhetet még nemtom de úgy intézem hogy jaó legyen, de még az is lehet hogy ma levajazom.
3-4 fele megyünk a rukkeltóra nemhogy jönnétek az ásszonnyal!
Teeeeee kresszkirály!
Na akkor a péntek OK részemről mehetünk együtt is, jön az egyik cimborám is lehet, de ő csak kisér majd minket nem akar felmenni a pályára, most kezdi újra a motorolást. Olyan félöt körül indulni kéne tőled de lehet hamarabb mert ti lassan mentek.
Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's
Naaaa ittthol a motóóó! Hazaértem vele bizticserélés nélkül. Yuupíííí.
Aztán ma még bemegyek megbeszélem a pénteki szabadnapomat valamilyen formás megoldást keresünk.
Úgy ki volt dörzsölődve egy vezeték hogy nem is volt rajta semmi szigetelés, láccott a drót. Aztán az szépen testelgetett a blokkon. Egy hónapig szoptam vele.
amikor legutolsó alkalommal kilátogattam (tavaly előtt ), akkor pereceltem is egyet , a nem túl jó élményt most feldolgozom , és pénteken kimegyek esti motorozásta , utána pesig jövőhéten az ákcsijós napra, már ha megtetszik a dolog...
Háj! Pontosítalak nem volt hanem VAN véellezeröcsim. De mázlid van mert éppen eladó, szóval ha érdekel a dolog akkor szívesen várlak személyesen hogy jól megnézd.
Egyébként teljesítményben a csopperek között elég jónak mondható, van benne nyomaték, azaz alapjáraton indul egyesben gázadás nélkül két személlyel is. Minden gyári még rajta, azaz a kötelező szervizeken kívül semmi bajom nem volt vele, még az aksi is gyári. Kényelmesnek egész kényelmes, két személlyel is. 5-7L a fogyasztása, inkább 6L körül eszik, de könnyen levihető hat alá. Megbízható, jó társ, férfias hanggal. Megnéznek vele az utcán ez nem kétséges, a riasztóval szerelt autótulajok viszont nem fognak szeretni.
3-4 fele megyünk a rukkeltóra nemhogy jönnétek az ásszonnyal!
Teeeeee kresszkirály!