Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jövőhetet még nemtom de úgy intézem hogy jaó legyen, de még az is lehet hogy ma levajazom.
3-4 fele megyünk a rukkeltóra nemhogy jönnétek az ásszonnyal!
Teeeeee kresszkirály!
közúton általában betartom a KRESZ nevezetű izét... (nem vagyok donorjelölt mint egyesek), viszont pályán... vu-há-há-há-há...

és a jövőhét csütörtök

akkó gyertek 16:00-ra
Na akkor a péntek OK részemről mehetünk együtt is, jön az egyik cimborám is lehet, de ő csak kisér majd minket nem akar felmenni a pályára, most kezdi újra a motorolást. Olyan félöt körül indulni kéne tőled de lehet hamarabb mert ti lassan mentek.
Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_

1000_s-3734339
jössz te is , gyere vagy gyere
és pénteken is jöhetsz
Szervezz 22-ére is szabadnapot te bányagépüzemeltetőpilóta , ja és délutánra megr az jobb .
remélem mostmá jáú lessssszzz...
Naaaa ittthol a motóóó! Hazaértem vele bizticserélés nélkül. Yuupíííí.
Aztán ma még bemegyek megbeszélem a pénteki szabadnapomat valamilyen formás megoldást keresünk.

Úgy ki volt dörzsölődve egy vezeték hogy nem is volt rajta semmi szigetelés, láccott a drót. Aztán az szépen testelgetett a blokkon. Egy hónapig szoptam vele.
menyni az ákciós és mikó ván?
amikor legutolsó alkalommal kilátogattam (tavaly előtt ), akkor pereceltem is egyet , a nem túl jó élményt most feldolgozom , és pénteken kimegyek esti motorozásta , utána pesig jövőhéten az ákcsijós napra, már ha megtetszik a dolog...
meséjj mester
micsoda szófosó banda
olyan
jóféle?
Vótunk.
csuma. Euroringen voltatok már?
Egyszer lenné kicsit keményebb...
akkó ha visszaérsz kérem a beszámolót
M O S T
mikor mész a zőcccségé he
nem blabla... bejelentette az asszony... vagy most hétvége lehetne még hazamenni , de akkor nincs péntek esti motorozás...
Mekkora műkifogás pfffff....
24-én nem jó, nem tudok menni, magyünk haza vidékre... igy csak a 22-e mardt ez már tuti...
na majd megmutatom egyszer ott is hogy kell menni
Jáááááááááájdetyorsanméééééégy more! Illetve lassan már tudsz menni, háringen megnéznélek more

Hónap híllak hogy mi lesz pénteken vagy írok itt vagy egyéb.
Háj! Pontosítalak nem volt hanem VAN véellezeröcsim. De mázlid van mert éppen eladó, szóval ha érdekel a dolog akkor szívesen várlak személyesen hogy jól megnézd.
Egyébként teljesítményben a csopperek között elég jónak mondható, van benne nyomaték, azaz alapjáraton indul egyesben gázadás nélkül két személlyel is. Minden gyári még rajta, azaz a kötelező szervizeken kívül semmi bajom nem volt vele, még az aksi is gyári. Kényelmesnek egész kényelmes, két személlyel is. 5-7L a fogyasztása, inkább 6L körül eszik, de könnyen levihető hat alá. Megbízható, jó társ, férfias hanggal. Megnéznek vele az utcán ez nem kétséges, a riasztóval szerelt autótulajok viszont nem fognak szeretni.