Ma tettem egy lépést affelé hogy meglegyen csinázva, elvittem kawaszakigurukhoz. Aztán aszonta hogy a héten kiderül meg lehet e csinálni vagy adjam el bontásra.
Pedig péntek este is lesz esti motorolás az E-ringen.
24.-én meg futam. Biztos kurvasokat fogok gyorsulni ha egy kört se mentem az előző óta. Picsába.
100 fölött már nagyon nagy az adrenalinszintem és olyan kurvagyorsan húzom a gázt hogy néha ráindítok egy kicsit, eddig aszittem ez nembaj, de akkor lehet az a gond.
ba..ki azt nem mondtad hogy az önindítót használod turbónak , az nem arra való , azzal csak a motort szabad beindítani , menet közben nem használjuk...
Mondhatni folyamatos netes és telefonos kapcsolatban vagyunk.
Na jó azért annyira nem, de már beszéltem vele ez ügyben is, meg már bizniszeltünk alkatrészt, meg még fogunk is. Korrekt srác.
Ezért gondolok inkább az indítórelére. Sztem nem fog sokba fájni, de ha teheted akkor alkatrészekért keresd Dnor-t. Van neki egy rakat cucca 636-hoz, és tuti nem annyi lesz mint a szervízben. http://dnorzx.fw.hu/
Más biztit nem vág ki csak a 30-asat.
Ma reggel lebeszéltem az egyik kawaszervízzel hogy kitolom hozzájuk had viccelődjenek vele. Egyébként a csávó is az önindítót mondta egyből, de hát nemértem hogy menetközben mi buziskodhat az önindítóban vagy val. Igaz én nem értek hozzá.
Jelentkezek. Pár motor elektronikáját már megcsináltam.
Amúgy miért fesszabot cseréltetek benne? Én inkább az önindítót, meg az indítórelét nézném meg elsőnek...
Más biztit a többiből nem nyom ki?
Hellosztok! Zolinak hívnak, egy hónapja van 750-es SRAD-om,nem tudjátok hol lehetne utánanézni a telóbeállításoknak ha ki akarom vinni majd pályára? Üdv.
30A-est tólja ki egyfeszt, természetesen nem rakok bele nagyobbat. Majd a hüle sradosgyerek rak a sajátjába .
Egyébként ha tudsz valami frankó villamosággi embert akkor ne tartsd magadba az elérhetőségét. Ha ide nem is akarnád beírni akkor a mailcímem az adatlapomon.
ja... vegyél egy 40 és egy 50 amperes bisztit próbáld ki előszöt a kisebbel ha azt kilövi a nagyobbal, ha a nagyobbat is kilövi tényleg szervíz, ha nem hagyd a fenébe az egészet jó lesz úgy nagy bisztivel, vagy költhetsz is még rá te úgy is burzsuj vagy vánláúvé...
Na neharaguggyámááááá nem is olyant akartam linkezni, csak azt néztem hogy 05-ös meg szép fekete de ez nem is k5 hanem az elődje, pontosabban ilyet akarnék ha nagyfiúlennék. Egyik legzoralabb gixi amit eddig kiadtak, szerintem.
Pedig péntek este is lesz esti motorolás az E-ringen.
24.-én meg futam. Biztos kurvasokat fogok gyorsulni ha egy kört se mentem az előző óta. Picsába.
Na jó azért annyira nem, de már beszéltem vele ez ügyben is, meg már bizniszeltünk alkatrészt, meg még fogunk is. Korrekt srác.
http://dnorzx.fw.hu/
Ma reggel lebeszéltem az egyik kawaszervízzel hogy kitolom hozzájuk had viccelődjenek vele. Egyébként a csávó is az önindítót mondta egyből, de hát nemértem hogy menetközben mi buziskodhat az önindítóban vagy val. Igaz én nem értek hozzá.
http://www.manualedereparatie....
Amúgy miért fesszabot cseréltetek benne? Én inkább az önindítót, meg az indítórelét nézném meg elsőnek...
Más biztit a többiből nem nyom ki?
Egyébként ha tudsz valami frankó villamosággi embert akkor ne tartsd magadba az elérhetőségét. Ha ide nem is akarnád beírni akkor a mailcímem az adatlapomon.