Sziasztok!
Vazz egy kérdés hozzád látom volt vl1500 intrudered mik a tapasztalataid vele kapcsolatban teljesítmény,fogyasztás,kényelem,irányíthatóság,esetleg gondok stb.Megköszönném ha megosztanád velem.
Na vájjáááááááá. Attól még hogy aszonta a gyerek hogy kész a motor még én nem hiszem el. Holnap kipróba, aztán ha jó még cserélnem kell napot is melóba és ha az is jó akkor olyan fél öt körül ott vagyok nálad kb, és mehetsz elől .
Jáááájjjj most híttak a szervízbül. A szelepfedél alatt ki volt dörzsölődve egy vezeték, most konkréten hol meg mék azt nem mondta, de mehetek is érte mert kész is. Juhééééjjjjjjjjj!
Holnap kakucs?
Rá lehetne pillantani ha éppen motort akarnék venni. De nem akarok. Holnap megyek a kawáért. Kiváncsi vagyok hogy kész lesz e vagy bálhé lészen e nem kicsi.
Na kint voltam kawáék. A motor pont ugyanúgy állt mint csütörtökön. Aztán mondtam az embernek hogy rakja össze oszt jövök érte egy órán belül. Elkezdte összerakni én meg elindulni lerakni a trudit. Na akkor híttalak, ahogy leraktam megérkezett a BOSS. Mondom neki hogy viszem el a motort. Aszongya hogy megérti, de csak keddig hadjam már ott és akkor tuti meglesz. Mivel nem is nagyon akartam vele szarakodni. és a hétvégén már úgy se tudtam volna elvinni már semmi szervízbe, így mondtam hogy szerdán reggel itt vagyok érte akármi is lesz viszem a motort. Természetesen ha nincs kész nem fizetek semmit.
Na fasza. Ez kb minden egymiliomodik japán fosnál fordulhat elő. Éppen belenyúltam a kakiba. Egy kidörzsölődött vezeték lehet vagy valami kis szarfos dolog ami letestel oszt kibassza a biztit. Ezek meg a kawánál nem egy gyorsreafálású hadtest. Voltam náluk sélután. A tankborítást meg a farokidomot már levették, szóval haladnak. A héten tuti nem lesz belőle semmi. Ha jövőhét feléig várok aztán elhozom mert mindjárt vége a szezonnak aztán keresek egy épkézláb szerelőt vagy felgyútom a faszba. De még nem vagyok ideges.
Vazz egy kérdés hozzád látom volt vl1500 intrudered mik a tapasztalataid vele kapcsolatban teljesítmény,fogyasztás,kényelem,irányíthatóság,esetleg gondok stb.Megköszönném ha megosztanád velem.