Na most a biztosíték pont arra van hogy ha valami zárlat vagy túláram van akkor az a kiolvadásával megvédi minden azon elektromos dolgot ami a rendszeren van és még nincs baja, pont azért hogy ne is legyen baja. Na most akkor ennyi erővel direktre is köthetném oszt cső, és akkor hazavágja egy kidörzsölődött vezeték vagy egy pár filléres alkatrész az egész elektronikát vagy esetleg éppen kigyullad alattam a motor bivalybasznád melett hajnal háromkor, és még ott amíg nem jön értem valaki még jól meg is basz valami helyi alfahím. Na ezért akarom megcsináltatni. Tiszta?
Há egyenlőre nem megyek amíg a kawa fos, fesszabot cserétem de ugyanúgy kibaszta a biztit. Szóval egyenlőre egy baró villanyszerelőt keresek aki tudja mit csinál.
Eladóvá vált gyönyörűen (szerintem ) átépített GSXR 750 K4 es moci. Nem gyílkolva, szétverve. Sérülve sohasem volt.
További info: INFO
biobaka@gmail.com
Na mivan mi? Melóztam, meg mentem mindenfele mint a mérgezettegér. Hónap meg balcsi-fürcsi! Gyere.
Jahh veszek mégegyet mert kawából sosemelég.
Most fesszabot cseréltem meg megnézi a villanyember aztán nemtom mi lesz, remélem fesszab volt a baj.
Písz!
szííípek ezek , habár ha lenne zsém egy, az alább belinkelt változatra akkor szíííííp lenne az is....
Vegyé nakedet.Azok szíííípek.
mikor mész az E-ringre legközelebb , láttam hogy lesz valamikor esti motorozás is talán arra ki lehetne menni
Az a célrará amúgy is különösen fos, sok embert megviccelt már, nekem csak ott csúszkál a segge. Szóval vigyázni.
ha fel akarod gyútani szójjá viszek gyufát
Kedden voltatok kakuccs? Sikerült már egy perc alá menni?
Elhoztam ma a kawát, holnap megzargatom, ha megin leszopat felgyútom.
Eladóvá vált gyönyörűen (szerintem ) átépített GSXR 750 K4 es moci. Nem gyílkolva, szétverve. Sérülve sohasem volt.
További info:
INFO
biobaka@gmail.com
nem tudok menni annyi szabadságom nincs...
24-e Ering az ok
Jahh veszek mégegyet mert kawából sosemelég.
Most fesszabot cseréltem meg megnézi a villanyember aztán nemtom mi lesz, remélem fesszab volt a baj.
Písz!
jó lett a gép...
mi az kell még egy zőccség...