Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap, azaz csütörtökön, azaz 24-én, háring, merszest? Höööööö...?
nem is tudok síelni...
a varratás meg nem esztétikai hanem eü volt...
két motor + vesenyzés hát mi ha nem burzsujjjjjj
nemmm... 103
hogyééééééééééééééééénburzsúúúj?
Feleség-ház-koc
si-motor-kutya-ráncfelvarrás .... oszt én vagyok burzsuj, nahaggyáámáááááááá
nem vok srados de 104
104-en kapcsolt az enyimé.
nincs mit
szép a mocc , bt 003 guma van hátul , az nem rossz nekem is az van
Köszi a választ! akkor jó. azt hittem kicsit korábban kéne de akkor minden okés
burzsuj...
hirtelen felindulásbú mi...
103
Üdv. a kolegáknak! Lenne egy kérdésem, főleg a sradosokhoz. Nektek hány fokon kapcsol a hűtőventillátor?
Hánemtom na, azé a semmire vagy arra a pár lóra meg sajnálom kidobni azt a pártízezret. Sportlégszűrőt is azért veszek mert cserés a gyári, utángyártottat nemnagyon találtam a gyári meg 20 pénz, akkor már inkább egy mosható. Az első mosásnál behozta az árát, sőt így ahogy most vettem a feledik mosásnál már behozza .
Mondjuk ha érezhetően gyengébb lesz tuti hogy megveszem a PC-t. Hirtelen felindulásból.
Van itt Pesten egy pár hely ahol belövik neked, körbe kell nézni. Mondjuk kipróbálhatod az ő beállításait is Zomba sem állíttatta a sajátjához de sokkal erősebb lett, mondjuk ha tutit akarsz akkor beállíttatod a sajátodhoz.
Jájjájájáááááááj!

Na beszéltünk, 35-é tuti ideadja de 40-re tartja. Hát holnap belerakom a légszűrőt aztán majd szerdán meglátom hogy hogy muzsikál ha egyáltalán tudok vele menni ebbe a szutyok időbe, aztán lehet nem lesz olyan jó mint volt gyárin. Abban az esetben padon kéne belőni mi? Ami nem kevés lé megin. Minnyá sírok!
Ócsójé meszámíccsa neked.
Az legalább motor vót, nem egy bányagép...
Ja mondta hogy van neki PC is, de kérdem én mi a faszcsimnak az nekem? Nem a motor teljesítménye miatt megyek szarul, hanem mert dagadt suzukis voltam sokáig és elmacskásodtam teljesen.

De azért megkérdem mennyiért számolná baráti alapon .
jó csákó
aszem biatorbágyon lekik a tesója
volt pc is eladó neki azt nem vaszed meg
te versenyzőőőő...
Ja beszéltem vele aszonta puszil

Na jó csak üdvözöl. Meg is egyeztünk a légszűrőre, aztán holnap felhívom, úgy beszéltük az öccsével felküldi majd pestbe. Rendes gyereknek tűnt.
csá.86os gixerhez kéne elsőtelo szim.+porvédő.hol?
Szia

Már igen, most nem tudok sajna ilyet.
majd legközelebb megyek én is...
utána beszéltél még Norbival
Bííbibibíííííí nemesett az eső, fajin idő vóóót!
Miután beszéltünk indult a medmex futam, a második kör felénél leállt a motor megin, biztosíték kiolvadt. A pályabíró lány mellől néztem végig a futamot. Így nem élveztem annyira ámbár a bige nem volt olyan rossz.
Eladó tükör, 9000Ft/pár.
itt van
vigyé csónakot is
dehogynem vettem észre, csak akkor még bíztam benne hogy 32 fok verőfényes napsütés lesz hétvégén de most már nem vagyok benne biztos dehátha