Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt már jeleztem reggel is , de hát úgy látszik észre sem vetted
Há megyünk jövőhéten is, azon már nem múlik ejjjjj. Meg van egy kevés esélye hogy a hétvégén lófasz lesz nem motorozás a szájbakúrt időjárás végettEEEEEEEEEEEEEEE!
vótaménmá ejuroring meglepődne a füves motor a jó öreg srad tempójááán
mé nem vársz még egy kicsit osztán mennék én is , kivették a madzagot jövőhét vége felé lehet mitorkázni
Tizenöt putyerkász, oszt lehet rajoskodni. Amúgy is mentem volna valami ringre, aztán meg hogy éppen futam van hát indulok, de inkább gyere te is oszt induljál és akkor bizony én fogok röhögni kakucsmenő!
na úgy látom nagyon nem lesz baró az idő , hacsak nem vagy esőmenő
Szia, megvan meg a palyaidom, vagy mar eladtad?

udv,
N.
mennyi az annyi, mármint a nevezés + a többi
lehet kimegyek nevetni egyett
Há indulni kéne, aztán lesz ami lesz. Jó kifújják az orrom de legalább nem látják olyan sokan.
szerdán veszik ki a madzagot, + dolgozom is
szombaton indulni is akarsz , vagy mi a fene
HÁJBLÁJEN!

Hétvégén leginkább munka volt.

Ha gixerem lenne meg pont nemmelóznék, meg ha nem kéne kifizetni pluszba a évi tagságit akkor biztos ITT lennék szerdán!
A szomorú hogy ezt egy kawásnak kell idelinkelni, eejjjjjjjj. Nemhogy menné. délelőtt meg este lehet menni, közbe meg ellesekecc.
Szombaton euroring? Futam lesz! Indulni kéne! Ha jaó lesz az idő én ott leszek!
Heló!
99es Gixer 750 SRAD hoz keresek papíros vázat!
Aki tud segíteni írjon a pyyt82@gmail.com címre! Köszi!
:) Lehet h viccesnek és semmiségnek tűnik, de ez már a befejező mozzanatok az újjáépítésnek.
volt motorozás a hétvégén
Komoly problémáid vannak tezsvírém!
Srácok!

Valaki meg tudná nekem mondani, a hagyományos SUZUKI kiírás a tankon hányszor-hanyas (cm ben)
A GSX-R emre hagyomány őrzésből ezt akarom feltenni, az Új Suzuki jel nem tetszik :S
Köszi!
persze , 40 fokban senki nem szokott izzadni
oszt? gyere ki majd te nem izacc!
akkó jó ha jó
a motorozást pedig mondtam hogy mikor lesz aktuális
Náverjeeem, még csak érdelődök a fékbetétek iránt oszmálebaszol!

Deklivédők faszák lettek már fennvannak, lefújva, ragasztva, körbevágva csinosítva, jó lett na.

Érdekes ha tudom kb hova kell menni egyből odatalálok, meg is vettem a matricát bibibííííííííí! Holnap gyere euroringre, van GPS-es köridőmérőm! Ki kék prószálni. Na gó meló csöccs!
mi van a deklivédőkkel , felragasztottad
hátha valakit érdekel!srad hátsó teló jó állapotban 10ezer!20 528 1808
a sport-verseny fékbetét amit mondtam 7500.- pénzér az nem jó
fog mint állat
te meg 30-40-et akarsz kiadni 15 helyett
biztos még alszol
én mondtam hogy orééébbbb van dehát egy félkegyelművel nehéz megértetni hogy hol van a bolt
Óóóóóóóóóóó teeee vezérmakk hát ennek kurvasok köze van az élessarokhoz, ha csak annyi nem hogy egy kilométerre onnan. Meg csak azé basztá át mert az élessaroknál is van egy vasúti felüljáró, én meg ott kóvályogtam.
nesze te fa......s
http://www.panton.hu/index.php...
jövőhét utáni hét szóba jöhet , előbb nem érek rá mer gyógyulok
nem voltunk , pont aznap volt a lékelés