jómegbeszéltük este
általában sokáig melózok mert csak úgy lehet sokat keresni, mikor én hazaérek te már rég alszol
aszondmeg inkább hol van az a fólijabót, utca, házszám, link, műholdfelvétel, valamiiiiiii
meg attól hogy megvarrtak itt-ott még a gázt tudod húzni nem?
theeeeeeeeeeeeee....
Hello!
Egy fontos kérdés lenne, ha radiális főfékhengert teszek fel a motorra (Brembo RCS 19), akkor hogy oldom meg a féklámpa kapcsolót?
Van rajta gyári kivezetés?
Fontos lenne, előre is köszönöm
sziasztok!
egy kis segitséget kérnék tőletek. egyik haverom láncszettet akar cserélni a gépén(2001 GXS-r750), de nem tudja milyen a gyári áttétel rajta. vki meg tudná mondani?köszi
Bazz Tomi, úgy nem szabad menni vele amikor rövidre van kötve. Amúgy sztem nézesd meg valami hozzáértővel, lehet, h csak valami kontakthibád van a csatiban. A szervízkönyvben bennevan, h hogyan lehet kimérni...
Leírás: Eladó egy 2 pályanapot használt pályaidom gsxr600/750 k4-k5.pályaidom tartalma:fejidom,hasidom,farokidom,
fenéklap.üléstartó.A fejidomba projektor lámpa, a farokidomba a
gyári lámpa helye van belevágva.Ár irányár!
Hívj megegyezünk!
Ára:45eft
név: Tiha
megye/város: heves megye.eger
mobil: 06-30-571-1483
Az alul gyengét ne úgy értsd, hogy 6000ig 30Le onnan meg 100. Miután a szelep nyitva van állandóan ezért tök egyenletesen fog menni. Csak alul gyengébb lesz pár lóerővel. K4 600-on ez típushiba. Már mint a másodlagos pillangószelep hibája. Ott általában szervízállásban marad a cucc ezért 7000 fölé nem is lehet forgatni a motrt. Ott a legolcsóbb javítás az, hogy a szelepet kikötik teljesen nyitott állásba.
Sziasztok megtaláltam mi a problémám c28 as hibát jelez azaz másodlagos pilangószelep de nem vágom mert elvileg ha a motor ami működteti a szelepet és pl csukott álapotban marad akkor a motor alig megy stb.de ha nyitva akkor végülis megy nekem mostanában feszt írja és úgy járok vele és megy mint disznó szal lehetséges hogy csak valami kontakthiba vezeték vagy ilyesmi?
Hringen voltatok?
Legközelebbi merszestre ami nemtom mikor van ki kéne menni, nem?