Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.A hibakódot csak akkor tudod kikérni ha az adott hiba fenn áll, tehát ha kiírja hogy fi de gyujtás levétel után már nem mire összezárod akkor bizony c00 fog kiírni.tehát a hibának akkor is jelen kell lenni mikor összezárod.Nekem is volt k2 750 pályagép én ezt úgy oldottam meg hogy össze zártam a szervíz csatit kapcsolón keresztül, azaz mikor kiírta menetközben hogy fi akkor csak rákapcsoltam a refit (mert arra a kapcsolóra kötöttem éppen) és már írta is.Amúgy szervizállásban télleg baszakszik az erő benne biztos valamien védelem.
Nem nagyon mentem úgy vele mx 10 km de ha valaki tud valamit írjon pls
Sziasztok!
Szükségem lenne egy fékkarra k6 600 gixerhez!
Nincs véletlenül valakinek eladó sorban ?
üdv
nem hiszem hogy jót tesz neki ha úgy mész hogy rövidre van zárva az csak akkor kell amikor kíváncsi vagy a hibakódra de ha C00 akkor nincs hiba de passz miért írja az FI-t
Sziasztok

Van Nekem egy K1 750 em.Írja az Fi hibakódot mostanában elég sűrűn de van azért hogy nem.Rövidrezártam a vezetékeket hogy kiírja a hibakódot e csak C00-t írt ja és hozzá kel tennem mikor h rövidrezártam úgy visszafogta a motort h alig ment kb mint egy 125 ös motor torpant picit rángatva ment úgy ha próbáltam neki úgy jobban húzni..Mert tanácsolták hogy úgy járjak vele hogy akkor hátha ír ki valamit de nem írt ki.De ha nicsn rövidrezárva akkor megy úgy mint a golyó nem torpan megy tökéletesen ti mit mondtok mi a probléma?
hát ja nincs más választásom sajna feltettem hirdetésbe még 380-ért se vitték el most megcsinálnám aztán eladnám semmi értelme
Így is kell. Szépen töltögesd utána és nem lesz baj. 2 doboz olaj két olajcsere közt=egy tank benzin. Persze ez csak tüneti kezelés.
hát vágom hogy régi meg mondták is hogy másoknak is ette megcsináltatni nem fogom mert minek ? ugyis eladom nemsokára és jön a másik
Ne vedd sértésnek de mit vársz egy 20 éves speedgéptől? Csináltass rajta motorgenerált 200-300e-ért és nem fogja enni. Amúgy meg élj együtt vele. Az FZR1000 meg az YZF1000R újkorában is 1L/1000km olajat evett.
hát nekem azt ajánlották mert hogy azt annyira nem eszi
nekem még le is kell engedni amúgy minek teszel bele 20w50 es olajat ha azt eszi akkor már nagy baj lehet
Már egy teljes napja nem kaptál választ?! Felháborító! Szerinted itt hány embernek volt/van olyan motorja mint neked?
Mondjuk az sem ártana ha megtanulnál írni mert elég nehéz kitalálni, hogy mit is akarsz kérdezni.
úgylátom itt nagyon segítőkészek és befogadók az emberek akármit írtam üdvözöltem őket kérdeztem valamit semmi válasz tartsunk össze gixeresek pff.... ezaz nah jó lega tudom hogy nem ide fordulok máskor segítségért....
Szevasztok
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy nektek mennyire eszik a gépetek az olajat ? nekem van egy 91-es Gixerem persze 750-es és kb 2 és fél hónapja kapott olajcserét és olajszürőt azóta kb bele raktam 3000km-ert és másfél liter olajat meg evet 4 litert tettem bele amugy olaj cserélénél 20w-50-et castrolt
Eladó egy új, egyedi gravírozásos technikávan készült gsxr-es medál. Mérete: 30mm x 17mm.
Érdeklődni telefonon vagy e-mailben.
Ára: 20 e Ft.
helló lehet kicsit buta kérdésem lessz de fűt a kiváncsiság és nem tud válaszolni senki rá ugye most vettem a 94 es gsxr 750 emet és arra lennék kiváncsi hogy van rajt abal oldalt az index az oil és afényszórónak a viszajelzője bal oldal tpedig csak 2 lámpa a job index és az üres jelző hogy van e benne másik visszajelző e pl benzinszint vagy valami? vayg ott nincs semmi válaszotokat köszönöm előre is
Széles utat gumifákat!
Síralmas

Atyám , én legalább motoroztam, Maga meg a f@sz tudja miért a 4 kerekű esernyőjében araszolt a dugóban, igaz?

Akkor most melyik volt a síralmas?

Inkább porolná le a MadMaxet és jönne Ön is brümmögni!
Üdvöz légy motoros társak mostmár hozzátok tartozom ma vettem meg a 750-es GIXXEREM 94 es évjáratú majd rakok fel képeket is
Láttalak a Vácin. Siralmas voltál...
Csupi hívja Pekát!

Kommunista péntek van!

Elő a lovakat

Megírom levélben.
Tiszteletem Atyám !

Beavatna kiismerhetetlen gonolatvilágába a holnapi nappal kapcsolatban?
Nap

Délutánra száraz feltakarított pálya fogad bennünket, állítólag.
jelentkezz , merre vagyol te ..........
Nem jó rá az újaknak a tükrei, mert máshol és más szögben van a felfogatása. Én már beszoptam vele...