Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van aki megengedheti magának , meg ugye a kivétel erősíti a szabályt...
igen ez jó taktika , meg amúgy is vásárolni könnyebb sokkal mint eladni egyébként én is így kezdtem vásárolni, de sajna akkor nem volt gyári fényezésű egy sem, így a legjobb rosszat választottam
Az egyedi festés kicsit büdös nekem.Megveszek egy motort jó drágán.Majd jó drágán újrafestetem?
Vagy szarrátöröm pályázáskor és ha már lúd legyen kövér egydi festést rakok rá?
Jahh és túrázni nem diablo supercorsát szoktak felrakni. Amúgy más bajom nincs így képről.
Néztem már én is. DE vásárlásnál törekedek a minél gyáribb állapotra. Egyedi fényezés nálam kizáró ok. Tudom te is úgy vetted, elképzelhető hogy ez a 750-es se volt lezúzva, de kevés olyan ember van aki gondol egyet és egyedi színt fújat gyári idomra.
Tisztelt Atyám!

Egy új taggal bövűltünk, vagyis csak egy félel.
Pocok megvette ma az R1-et.
Hiába mondtam neki, hogy motort vegyen ne hangszert.
B@szott rám hallgatni.
Hétfőn kezdődik a tánc.
Igen úgy van, de sokan vagy félreírják vagy a forgalomba helyezést adják meg gyártási évnek, mert látok hirdetéseket amiben dobálóznak a K-ákkal, és közbe meg kurvára nem az.
GSXR 1000 K5-től van a tükörindexes.
A GSXR 750 K6 Pedig egy évvel később kapta meg a dizájnt (is).
Köszi, közben már beszéltünk telefonon (türelmetlen voltam ) Szerdán kereslek!
Akkor jó áron vette. Mi is egy limitált fekete 2004-est néztünk 1.1-be a Cimborámmal...
Jah, és nem olyan "minőségi" cuccok vannak a 750-en mint az 1000-ren. Pl teló, fék, leömlő stb...
Na igen. Nálad is az a probléma, h gondolkodsz.
Amúgy igazad van, én sem használom ki az 1000-rest teljes mértékben. Azért jól jön néha, h van benne power, de általában normális keretek között használom. De most igazából minek vettem volna mondjuk K2 750-et? Jobban kell forgatni, csak 5kilóval könnyebb, ugyan annyit eszik vagy többet, fizetni is kb ugyanannyit kell rá, és árban is ott volt az 1000-res környékén.
A K5-től vannak a tükörindexes változatok úgytudom.
Pont ma vett baratom K4 ezredest 1millaert. Holnap meg is nezem
Az ősszel még én is egy ezrest szerettem volna, de a télen átértékeltem a helyzetet. Mire is használom, hogyan is használom. Rájöttem hogy nem kell nekem ezres. Nem motorozok úgy amit ne bírna egy hatkilós kielégíteni. Mentem tavaly k6 1000-el. Nagyon zsír télleg odabasz, de abból is amit vennék az már a tükörindexes, az pedig nagyon nem fér bele a keretbe.
Helyes-helyes. Legyél is jókislány! Jóéjt!
megyek apuci.....
Neked már aludni kéne...
Ezeknek az újabbaknak már nem tetszik a kinézete nekem. Pl 9363-nak a 9-es nagyon bejön.
1000? Cimbivel most nézegetjünk a K4 1000-reket, és volt már 1,1 körül is... Vagy inkább az újabb széria?
nekem ez szokott...
Egyébként szívesen maradnék én a gsxr750 k6-tól felfele akárméknél, csak nincs rá zsé. 1,4M-től kezdődnek. Nekem meg 1,2M van rá meg esetleg egy kicsi. Ennyiből a 636-nál jobbat nem tudok kihozni. Ár/érték arányban jónak találom.
Na igen, az is egy jó megoldás!
A zöldről mindig ez jut az eszembe...
Nem ismered a mondást, h: Illa-berek, nádak-erek. A Gixxeresek jó emberek...
nyomasztoan érzem magam itten ennyi gixxeres közt...