Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt tudom hogy k6 tol mint az enyém automata láncfeszítő van. szoval a szelepek állítják, és akkor ha szar a szelep akkor van ilyen hangja. lehet hogy valami gebasz volt a szelebbel, de kiforgattad és megjavult. ilyesmire tippelek
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy cseréltem vezérműláncot+feszítőt a mocimban(GSX-R 750 K4) és 1 év mulva újra kijött rajta a feszítő hang,de láss csodát:) kb.3 hétig krákogott,majd újha elhalgatott,s azóta is jó! Szerintetek? Válaszotokat előre is köszönöm! SZÉLES UTAT!
Nincs rajta, sőt még a K2-őmön sem volt, de vettem rá egy K5 bal kormánykapcsolót, és szépen felraktam...
az enyémen nincs
kár h a srad-onn nincs vész villógó vagy ez évj-tol függ?
válaszokat előre is köszi
nekem is osztják már a pizsamát
hát az para. sztem megoldható midnen. de most lépek. jóccakát nektek. holnap ugyanitt ugyanekkor csuma
hát ez az e betü itt fonos ám! kell hozzá egy igazolás is,ugy hivják ABE,nélküle föbelö a rendör,vagy 5 perc probaakasztás
én nemtzudom... most megint kavarodás van. ki mire szavazott milesz mittomén. sztem én fogom a képeket, és nyomatok egy sajátot. összeálltok magamnak egy faszát és azt
sala! Hogy áll a poló történet?
talán,ha cserélem
az nekem hangos,meg nem vagyok benne biztos,hogy e betüs?
Egy kis Moto GP hangulat miatt.
tiedre én azt a bodis megaphonet raknám amit linkeltem. van egy csávo itt, neki azvan k9 en.. kurvakemény
nem,miért tenném
Meghallgatad a géped kifújó nélkül?
nekem tetszik az enyémre.én nézem az e-bayt,csak lesz szerencsém,és veszek egyet
jah... nemtom.. ugy megtudnám icsnálni a motorom hogy uristen.. de kb anynit elköltenék amennyibe kerül a motor
igen,de bodis nem volt a tesztben
legdrágább ár az akrák kurvajók, nemvéletlneül megy mindenki azzal a superbikeba.. de horror ár.. meg nemszépek k6 ra
itt valami ujság összehasonlitott egy csomo slip-ont,mind e betüs volt,azok közül az akra a legjobb:legnagyobb teljesitmény legkisebb tömeg
hát mosse. inkább név alapján képet linkelj.