Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kormánygátlot keresek a gyári helyére a K4-es mocimra, ha valaki tudna eladót akkor szoljon. Itt a cimem: nemeth.csaba10@chello.hu
Kőszike
Szevasztok !

Haveromnak ellopták tegnap reggelre Bp-en a 8.Ker-ben az 1000 km.-es fekete vadiúj 600-as gigxerét!
Tudom hogy tűt a szénakazalban ,de ha netán valaki ismer emberkéket akik fel tudnák keríteni azt meghálálná "ANYAGILAG" !
Vigyázzatok a mocitokra ,aki meg ellopta az meg ................

E-mail : szacsi-80@freemail.hu
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki hogy honnan tudnék letölteni GSX-R 600 K3 2003 -as kék-ezüst géphez matricaszett kombinációkat? Mert sajna elnyaltam vele és most pont olyanra szeretném megcsinálni mint volt de nincs róla normális képem amit dekorosnak vagy a fényezőnek megmutatnék hogy milyen legyen meg milyen méretek alaján tudná megycsinálni.Ugyan is voltam olyan fasza gyerk :( hogy lehúzkodtam róla az összes matricát mielőtt elvittem hegesztetni.Amúgy az oldalidom alap színe ezüst, és a többi szín meg matrica. Előre is köszi! Szevasztok
Helló Gixxxer! Beírtam a számodat, holnap hívlak h mi a helyzet melehet dolgoznom kell sajna! De holnap hívlak mindenképpen!
Kocszi!

Mit szólnál a most szombathoz? Itt a számom csörögj majd, ha gondolod 70-386-0721.

üdv
Koszi a hozzaszolast.
Biztos vmi ilyesmi problemaja volt, mert azota sem csinalt ilyet.
Néha előfordul ilyen. Ha nem állandó akkor kontakthiba is okozhatja.
ELADÓ,áron alul dainese kétrészes összecipzározható bőrszerkóm! Szinte új,alig használtam,nem is adnám el csak kinőttem kondizás miatt! Tavalyi modell,pár hónapos csupán! 52-es méretben! Iá.: 160000
Hali! Az király! Az a helyzet h most a héten délután dolgozok 2-10-ig és sajna nem jó! De hétvégén meg jövő héten ráérek! Szal akkor majd ezen a fórumon megbeszéljük! Látom ugyan olyan motorunk van csak nekem piros fekete gixer k5!
Szia kocszi!

Nagykanizsai vagyok és, ha ráérek bármikor gurulhatunk. Egyeztessünk itt a fórumon időpontot. Majd ird meg neked mikor lenne jó.

üdv
Sziasztok!

Tegnap Dobogokore felfele menet hibat jelzett a gep az FI-vel kapcsolatban. Ovatosan, nem porgetve felertem es leallitottam. Kb. 5 perc utan beinditottam es utana mar nem jelezte, hogy vmi problemaja lenne.
Tapasztalt mar vki ilyesmit? Csak az elektronikanak lehetett vmi pillanatnyi "elmebaja", vagy erdemes lenne megnezetni a mocit?
Egyebkent 2002-es a gep ha ez szamit vmit.
guruljunk hétfőn
Hi! okés, várom majd jelentkezésed! van msn-ed? Mert ott egyszerűbb lenne megbszélni majd a dolgokat!
kocszi@freemail.hu a címem!
Hali! Nekem nemsokára (júliusban) meglesz a vizsgám. Én Körmendi vok. Szívesen gyakorolnék, túráznék veled máramennyire egy 600-as gsx-el lehet. Neked is az van? (lesz?)üdv: Egy körmendi motoros.......
Szeva! Jó lenne de sajna ma nem jó! De holnap hétfőn jó lenne ha gondolod!
Én nemsokára indulnék, én is kezdő vagyok Siofokról.Koccanhatunk félúton.
Sziasztok! Van itt olyan aki kicsit kezdőbb motoros? és van kedve vkivel motorni? Jelentkező lennék! Nekem nemrég van meg a jogsim és szívesen motoroznék nem egyedül, persze ugy hogy én is tundám tartani a sebességet! ha van ilyen valaki aki motoronzna nem egyedül, v. bevenne, annak várom jelentkezését! Zalaegerszegi vagyok!
Hát magam se tudom.A csávó tényleg elég hülye azt hiszi hogy kell a motorra zöldkártya is.Nekem gyanus hogy anno visszairták az órát.
hidegen forgatta, és te még gondolkodsz a vételen? ?
nem akarok sértő lenni, de ha ez téged eddig nem tántorított el, akkor hülye vagy!
Én egy ilyen seggtől nem is vennék motort.Az óra meg buherálva volt,vagy törött volt.
Ja és még valami.Lehet hogy attól kormolt hogy már több hónapja állt vagy azért mert hideg volt?
Üdv mindenkinek.Multkor néztem egy gsx-r 600-as sradot.Németországból hozták és 99-es vagy 2000-res,pontosan nem tudom,de az biztos hogy 2000-ben lett magyarországon forgalomba helyezve.2004-ben lejárt a müszakija.Az órájában 4900km van ami nekem elég gyanus,igaz állapotra nagyon szép és egyben van.Ami érdekes volt hogy a gazdája már hidegen elkezdte forgatni üresben(késöbb közölte hogy még jogsija sincs és csak 500km-ert ment vele),és egy kicsit kormos füst jött ki a motorból meg kurva büdös volt,de még az idom mögül is jött a füst,de lehet hogy csak pokháló lehetett,legalábbis azt monta a gazdája.aztán már elmúlt.Nem tudom megvegyem-e.
Szia ! Nagyon tuti a motorod . Sajnos nincs több mint 1 mill.-om most erre a célra.
1,2 névreirva. friss müszakival, olajcserével, fém fékcsö, mini indexek, most helyezem forgalomba, kintröl lett hozva.