Haveromnak ellopták tegnap reggelre Bp-en a 8.Ker-ben az 1000 km.-es fekete vadiúj 600-as gigxerét!
Tudom hogy tűt a szénakazalban ,de ha netán valaki ismer emberkéket akik fel tudnák keríteni azt meghálálná "ANYAGILAG" !
Vigyázzatok a mocitokra ,aki meg ellopta az meg ................
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki hogy honnan tudnék letölteni GSX-R 600 K3 2003 -as kék-ezüst géphez matricaszett kombinációkat? Mert sajna elnyaltam vele és most pont olyanra szeretném megcsinálni mint volt de nincs róla normális képem amit dekorosnak vagy a fényezőnek megmutatnék hogy milyen legyen meg milyen méretek alaján tudná megycsinálni.Ugyan is voltam olyan fasza gyerk :( hogy lehúzkodtam róla az összes matricát mielőtt elvittem hegesztetni.Amúgy az oldalidom alap színe ezüst, és a többi szín meg matrica. Előre is köszi! Szevasztok
ELADÓ,áron alul dainese kétrészes összecipzározható bőrszerkóm! Szinte új,alig használtam,nem is adnám el csak kinőttem kondizás miatt! Tavalyi modell,pár hónapos csupán! 52-es méretben! Iá.: 160000
Hali! Az király! Az a helyzet h most a héten délután dolgozok 2-10-ig és sajna nem jó! De hétvégén meg jövő héten ráérek! Szal akkor majd ezen a fórumon megbeszéljük! Látom ugyan olyan motorunk van csak nekem piros fekete gixer k5!
Tegnap Dobogokore felfele menet hibat jelzett a gep az FI-vel kapcsolatban. Ovatosan, nem porgetve felertem es leallitottam. Kb. 5 perc utan beinditottam es utana mar nem jelezte, hogy vmi problemaja lenne.
Tapasztalt mar vki ilyesmit? Csak az elektronikanak lehetett vmi pillanatnyi "elmebaja", vagy erdemes lenne megnezetni a mocit?
Egyebkent 2002-es a gep ha ez szamit vmit.
Hali! Nekem nemsokára (júliusban) meglesz a vizsgám. Én Körmendi vok. Szívesen gyakorolnék, túráznék veled máramennyire egy 600-as gsx-el lehet. Neked is az van? (lesz?)üdv: Egy körmendi motoros.......
Sziasztok! Van itt olyan aki kicsit kezdőbb motoros? és van kedve vkivel motorni? Jelentkező lennék! Nekem nemrég van meg a jogsim és szívesen motoroznék nem egyedül, persze ugy hogy én is tundám tartani a sebességet! ha van ilyen valaki aki motoronzna nem egyedül, v. bevenne, annak várom jelentkezését! Zalaegerszegi vagyok!
Üdv mindenkinek.Multkor néztem egy gsx-r 600-as sradot.Németországból hozták és 99-es vagy 2000-res,pontosan nem tudom,de az biztos hogy 2000-ben lett magyarországon forgalomba helyezve.2004-ben lejárt a müszakija.Az órájában 4900km van ami nekem elég gyanus,igaz állapotra nagyon szép és egyben van.Ami érdekes volt hogy a gazdája már hidegen elkezdte forgatni üresben(késöbb közölte hogy még jogsija sincs és csak 500km-ert ment vele),és egy kicsit kormos füst jött ki a motorból meg kurva büdös volt,de még az idom mögül is jött a füst,de lehet hogy csak pokháló lehetett,legalábbis azt monta a gazdája.aztán már elmúlt.Nem tudom megvegyem-e.
Kormánygátlot keresek a gyári helyére a K4-es mocimra, ha valaki tudna eladót akkor szoljon. Itt a cimem: nemeth.csaba10@chello.hu
Kőszike