Sziasztok!
Gsx-r fejidomtartó konzolt keresek k1,k2,k3 hoz való érdekelne enyhén sérült nyugodtan lehet minnél olcsóbb mert pályagépre kéne a segitségeteket előre is köszönöm tel:06703385469 vagy ajpekszili@freemail.hu
helló
lenne egy olyan kérdésem haverommal néztünk egy 600sradot
kívülről is volt egy két érdekes dolog de nem lényeg...
mikor beindítottuk a motort.. 3-4e fordulatnál elkezdett valami csörögni vagy sulódni benne nem tudom leírni a hangot mondja a csávó hogy mind ilyen a vezérműlánc adja ezt a hangot ahogy átkapcsol vagy valami ilyesmit magyarázott... na de akkor már felejtős volt.. nektek van valami érdekes hang? meg hogy 5-6 ezer km ig csinálja mert még csak 15e km van benne de utánna nem fogja... a másik meg hogy 4e nél megakadt a fordulatszámmérő vagy visszaesett vagy pörgött feljebb az akadás után... sztetek jól tettük hogy nem hoztuk el?
98-as modell elméletileg 16km de sztem sokkal több.. elöl mindkét teló szimeringes, hátsó féknyereg levegőtenítőcsavarja beleszkítva, egy horpadás a tankon meg megkarcolva az oldala de nem vészes.. jah meg a másik ugye standarten volt és nem látszott hogy van benne olaj mondjuk neki nevet egyenesbe rakja és esetleg ha félig utánna elköszönt.. de ismerősömnek a 750-es gixeren is stanarden félig egyenesben teli van... haverom 250-es banditján pedig standardon fullos... ezek amiket most írtam rendesen szervízelt motorok szervízben.. sztem az olaj is kevés volt a motorban amit néztünk nem? válaszotokat előre is köszönöm! bocsi a sok kérdésért amúgy 850lett volna a motor..
Nem azt mondom hogy nem jó,mert biztos sokkal jobb a Bódisnál,de az valahogy jobban bejön küllemre! Azért azis számít! meg olcsóbb is,de itt nem feltétlenül a pénzről van szó,hanem aarról hogy jól nézzen ki a teljesítmény és a hang mellett!
Csak annyit akartam kérdezni, hogy kb. milyen köridőket mennek a gsx-r klub napokon, mert én elég benga vagyok pannónián olyan 2p25mp körül van a legjobbam.
Szewasztok!
Hüüü, mostanság nagyon szép időnk van, csak az a baj hogy az utak nagyon szarok:((((
Van egy gsxr 600-asom k5-ös, és minap ugy döntöttem hogy megatnítom kis barátnőmet motorozni:)))
Nah az egy művészet:)))) De legalább próbálkozik vele, sztem pár éve belül menni is fog neki:)) Nah jó, nem reménytelem a dolog, és én mivel Nő párti vagyok, ezért örülök, hogy minnél több csajszi akar megtanulni mocizni!
Jót ne halljak rólatok!
Csoki!
U.I: Ez volt az első írásom ide hozzátok, de remélem ha ti is ugy látjátok, akkor nem az utolsó!
Csoki!
Na ez engem is érdekelne. Szerintem amatőrnek túl kevés ez a 2 bar környéki. Nekem aránytalanul foszlott így az új BT014 így ahhoz képest, hogy hogy mentem.
Egy 2004-es SB Magazinban volt egy nagy gumiteszt, ott a kisgixerrel a gyári gumival a gyári 2,5 bar körüli értékkel mentek az angol őrültek pályán.
Gsx-r fejidomtartó konzolt keresek k1,k2,k3 hoz való érdekelne enyhén sérült nyugodtan lehet minnél olcsóbb mert pályagépre kéne a segitségeteket előre is köszönöm tel:06703385469 vagy ajpekszili@freemail.hu