Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Hozzá lehet férni? Az az a benzincső elég hosszú a tank felnyitásához vagy le kell venni?
Felnyitod a tankot és bal oldalt van az állitócsavar.
Sziasztok!
Kellene egy-két infó az egyik haveromnak("01-es GSX-R600-as).
1.Hol lehet állítani az alapjáratot manuálisan, ha lehet egyátalán?
2.Mennyi a gyári alapjárat érték?
Esetleg ehhez a tipushoz valakinek nincs magyar manuál(pdf;zip;...)?
Elkészült a gép
Csak már nem tudom honnan gyűjtsek energiát a pakoláshoz és a holnapi motorozáshoz
De mindenképp kimegyek, vagy motorozni vagy csak nézelődni
Köcsög benzinbefecskendező.....
Azert kijossz szurkolni?
Talalkozunk?
Nem az olajozással..... csak a piros lámpából hirtelen erre következtettünk....és most megvizsgáltuk a dolgot: a másodlagos pillangószelep motorja adta meg magát (ez sajnos tipushiba)
Azt hiszem a 7végi GSXR Klub rendezvényt elfelejthetem
Mégse az olajzással volt gond?
Dühítő dolog lehetett pont a verseny végén.
Köszi
Már szervizben is megtudtam ezt-azt, nekem az FI felirat jelenik meg, szóval vmilyen befecskendezéssel kapcsolatos szenzor mehetett tönkre, de remélem délután már pontosan fogom tudni! Mégegyszer köszi a válaszokat!
Igen,de ez egy több funkciós lámpa ha a piros lámpa ég és mellette figyelni kell milyen szimbólum jelenik meg(kannna,hütőfolyadék vagy FI).
Köszönöm a választ! Ezek szerint ki kellenne olvasni a hibát?! Mert nekem nem alszik el a piros lámpa
Szia!
A motorvezérlő ilyeneket nem tárol el csak a motor befecskendező rendszerében fellépő hibákat.Azokból is csak azokat ami folyamatosan fennál.Ha pl.:egy érzékelőnél a computer más értéket érzékel mint a gyári adat akkor kigyujtja neked az "FI" lámpát.Ha viszont 3 egymás utáni menetciklus után nem áll fenn a hiba, elaltatja a lámpát.
Szakember segítségét várom a következő kérdésben: GSX-R 600 K4 eltárolja a memóriájában a hibákat (pl ha nem volt egy rövid ideig olajnyomás)? Ha eltárol vmit, akkor ezt azzal jelzi, hogy folyamatosan világít a műszerfalon az olajnyomás "kannácska" fölötti piros lámpa? Mert nyomás van és az olajnyomást szimbolizáló "kannácska" is eltűnik a beindítás után.
Köszi, már szereztem de jó tudni hogy ott is van alkatrészforrás.
Kakasd!
És melyik bontó az? Én csak a lakihegyiben találtam 20-ért.
Bontóban van!15-ért adják!
Sziasztok!

Tud esetleg valaki 2001-es GSXR600-hoz hátsó ülést?
Mortis én 145-ért vettem akcióban, egyébként 180 körül van. Ez csak dob de nagyot szól!
Gondolkodtam én is a Bódison, de használható weboldal és hangminta híján, döntöttem emellett. A hangját egyébként meghallgathatod a www.laserexhaust.com oldalon. http://www.laserexhausts.com/e...
Menj a fenti linkre és válaszd ki a tipust, majd a hangoknál válaszd a sportot, az lesz amit ebből a csőből hallhatsz.
Szevasztok!
És mennyibe kóstál ez a szép laser? rendszer?
Szevasztok!
Látom, hogy a kipufogó a téma manapság és gondoltam megosztom veletek az enyémet is... brutál a hangja furulya nélkül! És szerintem szép is.
köszi szépen.
A SRAD 99,vagy 2000-ig gyártották,más a kasztni.
Szevasztok sárcok.
Lenne egy kérdésem, ami lehet nagy hülyeség...
Most nézegetten 600as Suzukikat(nem szeretnék egyenlőre venni, csak nézelődtem), és az lenne a kérdésem hogy a "sima" GSX-R között és a Srad között mi/mik a különbségek?
Köszi előre is a választ!
Tomiboy !
Most azonnal hívj fel!
W#95