Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg,amikor elől van a súly...
Szia bambu!

Az enyem is elado, iranyar: 1,27MFt
kepek itt
a szélesebb gumival jobb a fékhatás, stabilabb az egyenesfutás.
Szia ! Mennyit kérsz a mociért ?
Hello!
Köszi a segítséget
Nincs negatív tapasztalatom ezzel (190/60) a mérettel!
Én szinte kizárólag pályán megyek, tavaly főleg 190/60-assal mentem, de néha 180/55-öst és 190/55-öst is használtam-használok. Mindhárom mérettel kifogástalanul motorozható a GSXR 600 K4-esem. A /60-assal egy picit jobban kanyarodik, mert megemeli a motor hátulját. Viszont pont emiatt jelentkezhet némi kormányszitálás. Az átmérő különbségekből adódóan pedig jobban (180/55 - 641 mm) vagy kevésbé (190/60 - 655 mm) gyorsul a paripa. Egyébként nekem is van ilyen méretben eladó!
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki akinek van ebbe tapasztalata.190/60-as gumit akarok felrakni a gépemre, és légyszi írja le valaki akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata.köszi
zichy@invitel.hu
azt jelenti hogy a yoshimura logó a yoshimura cég logója, és ha felteszed azt jogtalanul egy bármilyen dobra, akkor jól seggbebasznak!
"csúnyán meganalizálhatják ezért a hátsódat." Ez mit jelent?Miert te tudsz logot készittetni? Mert nekem egy van( régi yoshi.dobról maradt rám).
Adj egy e-mail cimet vagy tel.számot!
Én a Yoshi logot nem merném rátenni a dobra. Igen csúnyán meganalizálhatják ezért a hátsódat.
Szia. Köszi a gyors választ. Engem a kissebbik kipufogó érdekelne. Mennyibe kerül?
Szia!
2 fajta kiput gyártok K6-ra:rövid, GP-s ami iszonyúan szól, s olyat ami oldalt felvezetett, rövid Tri-oval dobbal a végén. Ha érdekel a fórumon jelezd!
Sziasztok k6 600-as gixerre milyen kipufogókat ajánlotok? Az árakat is írjátok meg. Előre is köszi.
Szia. Érdeklődnék, hogy hol vetted a kipufogódat és mennyiért? K6os 600as gixerre kellene.
Megjött, nagyon tuti!
Sziasztok!

Eladó a gépem, k5 600-as tökéletesen megkímélt gyári állapotban, új gumi,lánc,lánckerék. 23500km. 24000-es nagyszerviz után.Garanciális, első tulajdonos. Yoshimura tri oval dob,gyári bukógomba,ledes integrálindexes hátsó lámpa. A gyári dobot,rendsz.tartó konzolt indexekkel adom hozzá. Törés-sérülésmentes. 2005.09. havi.Nagykanizsán. Ár:1.660.000.-ft.
Mail: badel1862@freemail.hu

üdv
bocsi elirtam! www.raptorsport.hu
raptprsport.hu. Csongrádon gyártják, elvileg 2 hét alatt meg van nekem kicsit tovább tart elvileg a héten kapom.
600 asomon arrow van itt egy kép róla nagyon jó szól.: eladó a paripa!
Csáo!

Hol rendelted? Mikorra lesz meg, dobj majd egy képet róla.
Csö! én most rendeltem raptor tri ovált 43 e az új!
köszi szépen mindenkinek a választ!