Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja bocsi,látom Némonak üzentél,nem nekem! De egyébként jó az ajánlat!ha 10 rugó a fekete plexi akkor lehet beszélhetnénk róla....
Lehet engem is érdekelne..
Cső! Engem a mocira érdekelne a sötét füst színű plexi,nem a bukóra! Egyébként a sötét plexi ára 10 rugó?? És ha jól látom ez a bukó az XR-1000??
Ha kell meg a plexi ez 10-ert tied lehet,ja es a sis. is elado.
danniboy vagy?
Hali Némó!
Hát szerintem azért nálunk is kaphatsz színes plexit a bukódra,de csak rendelésre! Az Xr1000 a legújabb szériába tartozik,így nehéz is kapni még hozzá bármit is! Nekem is ilyen van,ha engem kérdezel mindenképp kimennék a Louisba,hiszen ott minden olcsóbb! A bukóhoz való plexi is! ÉN szinte mindent kint vásárolok,nem éri meg nálunk venni bármit is!Itt elképesztőek az árak! Utánanéztem,az xR1000-hez mondjuk a fekete plexi itthon 24000,ott kint viszont 15000! Szóval csak ennyi!Mindenki döntse el maga,hogy akkor ezekután hol éri meg jobban vásárolni..
Hi Balalazs1wd,

a kész szoftverek túróst sem érnek, mert minden motor más. Még az újak is!
Nem úszod meg a fékpadot. Sőt! Fékpad nélkül könnyen lehet, hogy gyengül a motorod, de többet fogyaszt.
Javaslom a Kalivoda Imrét aki nagyon jó fej, és mindenben tud segíteni. 06209569058.
A Végh Jana is ezzel keresi a kenyerét, de őt nem ajánlanám. Engem legalábbis jól megszivattak.

(A legolcsóbban lovat venni a lánckerékboltban lehet!!!)
Hi Némó,

az IMET az Üllőin a forgalmazó. Szerintem Polo vagy Louis kereskedők is tudnak hozatni.
Hali mindenki!!! Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hol lehet kapni SHOEI XR1000-es bukóhoz színes plexit. De azt ne mondjátok hogy motoros boltokban mert az nem igaz Már a környéken mindent bejátrtam, és semmi
info@danger.hu, vagy 06-209-668-034. De telefonon max. 2 óra múlva, most jelenésem van a fogorvosnál...
mondj valami elérhetőséget ahol tudnénk erről dumálni..
Pont föstszínűre gondoltam.. És pont k6-ra kellene..
de valóban kicsit borsós az ár! Van oldalatok ahol megtudnám őket nézni?
Nálunk van, de tényleg nem olcsó (amerikai ZeroGravity): 23.900 Ft, 10 féle szín. Itt van pl. a sötét füstszínű, de összesen 11 féle színben lehet rendelni.
Először is köszi az infót! Csak az a baj,hogy gyárit színezetten még sehol sem láttam.. Mindenhol ezek a púpos-fajták vannak! Vagy tudsz egy ilyen oldalt ahol böngészni tudnék?
Szia 42!

A telefonszámom:0630-9964-674. Elég az is ha küldesz sms-t, vissza foglak hívni.
Köszi Pet-R
A fóliázás azért lehet egy kicsit csiklandós feladat, mert a plexi ugye minden irányban görbül, ezért szerintem mindenképp valami olyan hőre idomítható anyagból kéne csinálni, ami nem gyűrődik össze. Ráadásul szerintem a belső felét kéne fóliázni, mert kívül elég hamar összekarcolódik.
Egyébként lehet kapni gyári formájú plexit is különböző színekben, más kérdés ha drágának találod.
Hali! Érdeklődni szeretnék,hogy mennyire lenne jó ötlet az ha a mocin a plexit átfóliáztatnám a nekem tettsző színre? Először egy más plexi vételére gondoltam,de egyrészt drága,másrészt viszont "pópos" a szél elvezetés érdekében..
nos én meg vagyok elégedve a gyárival,csak optikailag szeretném szebbé tenni,ezért kérdem én,mi lenne ha átfóliáztatnám!? ez mennyire jó ötlet?
Hi Pet-R,
dobj egy emil címet vagy telcsi számot.
Ha kell van komplett idomkészletem is fényezve. 2006-os!
42
Szia 42!
Nagy gondban vagyok tank ügyben mert az enyém rommá tört. Nagyon megköszönném a segítségedet ez ügyben. Más alkatrészek is érdekelnének de most ez tünik a legnagyobb gondnak! Előre is köszönöm a segítséget! Szia Pet-R
Köszi a tippet,ezt mindenképp kibróbálom!
Helló!
Fellépsz a http://www.powercommander.com -ra, ott van ilyen program amivel rálehet tölteni map-eket a power-commanderre, meg a Support/Map Database alatt van map is Leo Vince rendszerhez, sztem próbáld ezt ki igy, ha nem lesz jó, akkor meg rakd vissza a régi programot.
Helo Mindenki!Van nékem egy 2002-es 600-as GSX-R-em amiben van egy sportlégszűrő és egy LeoVince titanium kipuff rendszer.A problémám az,h adtak hozzá egy power commandert amit ha bekötök akkor ugye rákéne dobni dynóra h faján belehessen lőni terhelés alatt.Na azt meg sok pénzért csinálják ám!:-)Ha van valaki aki chip-el nyomja 6kilóson mondjon már véleményt mert a motor most is b_szott jól megy és nincs tapasztalatom h mennyivel jobb chip-el,tehát nembiztos h megér25gurigát hogy dynora tegyék.U.i.:Csak azt ne tanácsolja senki h vigyem szerelőhöz mert a szerelő én vagyok,csak nincs tapasztalatom chipelt géppel
hali .próbáld meg a hasznaltauto.hu-n,bontottban elképzelhető hogy találsz.addig is,együttérzésem..
Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség! Sajnos sikerült eldobni a motoromat mielőtt raktam volna rá utángyártott idomokat. Még nem tudtam megnézni, hogy mennyire tört össze. A haverjaim azt mondják, hogy az idomok, lámpák kicsit összetörtek. A nagyobb gondom az, hogy szarrá tört a tankom és cserélni kell!! Ezért kéne a segitség! Talán valaki közülletek tud valami utángyártott vagy már bontott tankot. A szépséghiba az, hogy K6-os a motor! Ha tudtok valamit akkor megköszönném. Sziasztok PÉT-R
Tomiboy,
köszi a reklámot. Hogy egy klasszikust idézzek: leszünk barátok?
Szia Baluu,

mindenképpen ajánlom a nyitott dobot!!!
Mielőtt felszereltem, a hídnál váltottam a nem emlékszem hanyadikat, utána pedig a célegyenesnél.
Arra határozottan emlékszem, hogy nagyon határozott volt a változás.

Ha a hangra gerjedsz, akkor is érdemes. Preszer az összes gixer brutális hangot képes produkálni nyitott dobbal. + még 1 lapát rá a sport légszűrő.

Az a leg gusztustalanabb a motorozásban, hogy nem tudsz saját magad mögött menni, hogy élvezz egyet a saját hangodra.