panizzi!
Nem tudom miről kotyogsz itt! Tudod egyáltalán miről van szó? Nemhiszem!
Amilyet te akarsz azt olyanok csinálják akik sajnálják rá a kicsivel több zsét,és nem tudnak a fúratlan verziórol! Igaz ez dupla annyiba kerül mint egy hagyományos bukógomba,de legalább esztétikusabb,és fúratlan és a védelem szempontjából semmivel nem rosszabb mint amilyet te akarsz! De te tudod! Úgy gondolom aki egy ilyen mocit meg tud venni annak ne legyen már gond ha egy 20-al többe kerül a fúratlan gomba... És ha erről eddig nem tudtál arról én nem tehetek! Csak azért szóltam mivel most még nem késő a fúratlant felrakatni a fúrott helyett! Sokan azért fúrassák át az oldalidomot,mert nincsenek annak tudatába hogy létezik más módszer is! de mindenki döntse el maga..
Pontosan. Főleg, hogy 180 db azonnali halált okoz. Egyébként azt hiszem edig a legnagyobb hangot az Apollo program Saturn V rakétája keltette 192 db-el.
Szép napot mindenkinek!
Úgylátom a Bódis nagyon népszerű a motorosok körében! Valóban az egyik legjobb cső! Én is ilyet fogok feltenni a gépre! Szintén,a haveromnak is egy ilyen van a gépén,bár én úgy tudom ezzel a csővel a hangja 205de,nem 100valahány! 105 alapba a hangja a gyárival! Egyébként senkinek nem javaslom a fúrott bukógombatípust! Aki tud arról hogy létezik egy olyan változat ami lehetővé teszi hogy ne kelljen fúrni az oldalt az biztos azt veszi meg! Igaz kicsit drágább mint a fúrott,de sokkal jobban is néz ki,meghát nem kellett fúrni az oldalt,és ez nagy előny! Nekem is egy ilyen van fennt a K6-omon! Hidjétek el megéri!
Ha akarjátok rakok fel majd képet róla!
Köcce a tanácsot s segitsgt. Súlyban végül is kb ugyan annyik csak hát valamiért a 6 kilósokhoz vonzodom, de bittosan meg tudnám szokni a többet is ps-ben s azt ugye nem kellene annyira forgatni a menetelhez vagy hogyan is mondják erre felé :) S amugy neked jo választás volt a 750 s minőségre megbizhatóságra jött? hali
Hali mindenkinek . Valaki tudna a boncterembe be irni gsxr 600 k6 modellról véleményt s tapasztalatot. Szándékomban állna egyre szert tenni accem, de eddig csak ujságokban olvastam teszteket s kritikákat, amik ugye nem mindig fedik a valoságot röpke tesztekből eredően. Ja az előző modellem 2002 es r6 yamaha volt.Gondolom egy ilyen "öregecske" motortol csak korszerűbb s sportosabb a k6 os. Vagy majd ki derül ha valaki ir rola valamicskét. Előre is köcce
Power Commander III eladó GSX-R600-hoz.2000-2003-as évjáratig jó.1évet volt használva.Gumi csere érdekel!
Ha valakinek van bontott gyári indexe 2000-2003-ig légyszi szóljon!
balazs0319@freemail.hu
Nincs kedvem hosszasan irogatni. Ajánlom figyelmedbe a 2111-es hozzászólásomat. Plussz onnantól visszafelé még volt egy ember aki megkérdezte ugyan ezt.
sziasztok!
Nem teljesen vettem minden infót! Most komolyan ti akik már nyúzzátok: csak mert kezdő vagyok semiképp ne ilyet, vagy nyugisan ezzel is lehet "majdnem kezdeni"?
Köszi!
Te dolgod! Nem sokat izgat! Ennyi..