Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jana, természetesen darabonként kerül ennyibe, a kettő együtt 27.800 Ft-15%! Küldjük akkor a két ünnep között?
Nálunk még decemberben 13.900 Ft-15% a lenti Valter Moto típusú!
szia danny a két emelő kerül annyiba? engem érdekelne!
Barancsi János Hejőpapi Rákóczi u 8.3594
0630-3039231
ha postán mehet akkor küld!
köszi
HAlisztok!

Olcsón kéne egy első bak!Mennyi így külön?
13.900 Ft-ért kapsz nálunk (DanGer Bikes) Valter Moto első és hatsó emelőt, épp ma érkezett meg az újabb szállítmány...
Ha még decemberben megveszed, 15% kedvezményt kapsz belőle!
8 pénzért van elsőm és hátsóm is. Darabja.
Ha tudnál fényképet mellékelni, biztos kapnál egy jó csomó véleményt.
Mondjuk én sokkot kapnék egy lyuktól, akkor is, ha még mindíg ott a csúszásnyom a mocimon. Lyuk = rossz.
Néha told arrébb fél métert és akkor nem fog kockásodni.
Srácok, mennyiért osztják mostanában a keréktámaszt? Amivel meg lehet emelni a mocit, mert a pincében leér a kicsikémnek a lába a földre, és félek, hgoy kikockásodik, meg felfázik.

Tudjátok, ő az én kis szemem fénye, még ha dec-feb elhanyagolom is.
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.

A gsxr 600 k6-os motoromon egy yoshimura Tri-Oval slip-on kipufogó van. Augusztus óta használom, nincs még benne 2000km sem.
Van ezekre garancia. Találtam rajta egy apró lyukat ahol kifúj a dob. Van egy másik lyuk is, de az gyárinak tűnik. A másik viszont tuti nem az. Mi tlehet kezdeni ezzel, lehet javítani, vagy a kereskedőhöz kell fordulni. A hangot egyelőre nem befolyásolja, de én nagyon kíméletesen használom, biztos, hogy később gond kesz a most még apró lyukból.

Nektek mi a véleményetek erről?

Köszi, sziasztok.
Nagyon szívesen!
Szia!
Köszi szépen!

Holnap hívom is őket! Remélem meg tudják csinálni.
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni hol tudnék matricát csináltatni a motoromra 2002 gsx-r 600 TELEFONICA
MOVISTAR matricázású és festésű!
A légszűrő 79,95EU, tisztitó és olaj 18,95EU. Egyébként minden dolgot megtalálsz: www.louis.de vagy www.polo-motorrad.de honlapokon. Ugyanakkor a magyarországi louis kirendeltségekben is megrendelheted. Ha csak a szűrőt cseréled az még nem tuning, lóerőben észre sem veszed. Az tény, hogy sokkal jobb a légáteresztő képessége az eredetitől, viszont magad döntöd el, hogy milyet veszel.
Szevasztok!
Tud nekm valaki segíteni abban hogy kinéztem egy K and N sportlégszűrőt Gixxer 600 k3 hoz az eredeti házba tehető be, és az érdekelne hogy megéri -e ilyesmivel tuningolni a gépet? Tényleg kiicsivel jobb lesz a teljesíménye? valakinek tapasztalat esetleg ilyesmiről? és kb mennyiért lhet megvenni hozzá a tiszítószert? ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. A képen látható szűrőről van szó. És hát nem olcsó azért fonoom meg ennyire.
Én csak általános szervizkönyvet kaptam a géppel, amiben nincs benne. Kénytelen leszek lebontani az idomokat, hogy megnézzem a mocin.
Az elején van, ahol a te adataid is fel vannak tüntetve(három betű).
Ha nincs meg, akkor a motoron lenni kell valahol egy adattáblának, és azon van ez a három betű, azon fel van tüntetve, ha nincs meg, írj, a 7végén megnézem a sajátomon, mert még én sem kerestem és megmondom, hol van.
Akkor átnyálazom, bár úgy tudom, hogy csak az általános adatok vannak benne.
Hy All!

Van néhány eladó motyóm:

Gsx-R 600 SRAD 96"-2000"
Tank: 20.000,-
Alsó villahíd-tengellyel: 10.000,-!
Első féknyereg-Jobbos-balos: 5,000,- /db
Első sárvédő: 4000,-
Carbon együléses farokidom: 15.000,-

Gsx-R 1000 K4
Tankborítás: 4000,-

Enduro-streetfighter fejidom: 7000,-

1 garnitúra Pirelli Diablo Superbike Slick ( 35 körös gumik ): 18.000,-/pár
1 db Dunlop Slick (45 körös gumi): 5000,-

54-es Vanucci bőrruha (egyrészes, púpos versenyruha, fullos állapotban... ): 90.000,-

1 db FM bukó Talmácsi Replica festéssel: 45000,-
Hello!
A szervizkönyvben fel van írva (elméletileg).
Üdv mindenkinek!
Segitséget kérek, ki tud segitsen. Van egy k6-osom fekete-szürke, sajna karcos lett. A festő kijavitaná, de kellene a gyári szinkódja. Hol található meg?
Köszi a segítséget, megpróbálom, de a pici lyuk az a rendszámtartón van?
Bocs ha sok hülyeséget kérdezek, csak a múltkor próbáltam, és az istennek se jött szét
Húzd szét a stekkert. Ki kel jönnie a pici lyukon.
Én simán elvágtam. Lehet, hogy barbár módszer, de gyord és ha visszarakom, akkor csak 5 perc plussz munka.