Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Köszi, hogy válaszoltatok a kérdéseimre, már csak annyi lenne, hogy hogyan tudom leszedni k6 600-as gixxerről a rendszámtartót, úgy hogy a rendszámvilágítás vezetékét ne kelljen elvágnom(nem szeretnék kárt tenni benne ).
Ha valaki csinált már ilyet, segítsen!
Előre is köszönöm!
nagyon köszi! :) Hát tényleg kevés 1 picit :))

köszike még1szer!
Oksi,jó étvágyat az egész brigádnak!Én meg végzem háziasszonyi teendőimet
Várom már a nyarat nagyon.Szeretnék pár hosszabb túrára is menni majd.Meg Svájcban még motorral nem voltam soha.Remélem összejön majd.Csak majd legyen kivel,mert egyedül nem mernék nekivágni.
Foly. köv. később OK?
Nem sokat, konkrétan eddig csak olvasgattam, de most eljött a hozzászólások ideje.
Most elmegyek ebédelni, nehogy a GSX-R-es közösség megutáljon azért, hogy nem csak a gixerekről társalgunk.
Van itt pár emberke akit ismerek,és ilyenkor nem motorozunk együtt,hát itt éljük ki magunkat
Igen Ő az, örült neki mikor a megjegyzésed olvasta.
Sokat jársz ide?Én inkább esténként,munka után.De főleg a Jóbarátok-ba,meg a GS 500-ba.
Az Aprilia 786 000 Ft. Túlságosan nem adnék az Eurotaxra, nem mindig tükrözi a valőságot.
Akit ott szoktam látni?Az a szimpatikus fiatalember?
Nem az én nevem a medwe, hanem a kollegámé, Ő 120 kg, így már ok a név, viszont én kezdtem el használni a sportmotoron.
Miért lett pont Medwe a neved?
A GSR nagyon jó motor, ugye a GSX-R 600 K5 blokk van benne, butítva, de csalós a dolog, mert kipufogóval kinyitva nagyon nagy élmény a gép. Fordulékony, könnyen kezelhető, nagyon jól érezhető gép, és szedi a pacskert rendesen.
Hát hogy őszinte legyek,a haya mellé szeretnék valami könnyebb mocit is,olyan szaladgálósat.Nekem is tetszik a GSR nagyon.Férjem majd karácsonyra jön csak haza,majd megyünk motrot nézni.Ő is szeretne magának valamit.De hát minden a pénztől függ ugye.
Valószínü lesz az új GSX-R 600 is, nekem nagyon bejön kinézetre.
Gyertek tesztelni!
tetszik nekem is az 1800-as, 180-al toltam vele egy GSX-R 600-at, persze nem egyenes szakaszon. Ő is meglepődött meg én is.
Nekem sajna nincsen most Suzukim, de tavasszal lesz 4 db tesztmotor.

A régi busa ára 2 700 000 Ft, de persze alkuképes.
Én reggel fél 5-kor mentem dolgozni.Hát nagy élmény volt mondhatom!
Na ennyi kérdést,mi?
dolgozunk, illetve netezünk, segítünk az eurotaxban ahogy elnézem, persze szívesen.
Quadoztunk reggel hótolólappal, a kolleganőm most ért be (hegyen lakik)
Neked azért van Suzuki motorod?
Mennyi most a régi?
Hajaj!Attól félek én is,a tesztmotortól!Mert még a végén elcsábulok! Még szeptemberben próbáltam ki az 1800-as intrudert.Hát az nekem nagyon megtetszett.No nem lesz azért csere...
elvisszük neki, érdekes 2 hete még a régiből is adtunk el. Vkinek ez másnak az. Kíváncsi leszek az újra.
Most is dolgozol éppen?Én csak délután megyek szerencsére.