Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszer lenyomtam egy 124-es diesel Mercit is
Azzal gondjai lehetnek! Nekem legalább is volt! Még jó, hogy jött a célegyenes!
vagy egy pan europeant
Akkor az is lehet, hogy egy Gold Winget is lenyomsz.
Azta te tudsz valamit
Fúúú te nagyon ügyes vagy. Lehetek a barátod?
Igen szerintem aki hayabusát vesz az inkább túrázós beállítottságú. Bár a busát is lenyomtam a ringen...

üdv
Túrázó?
és aki hayabusát vesz az szerinted mi?
A nyomaték miatt nem rossz az 1000-es utcán, és kevesebbet eszit mint a 600-as.
Nekem is 600-as van. Ha olyan helyen járnék sokat, ahol vannak hosszabb egyenesek akkor jó lenne, de nem járok olyan helyekre.
Csáó 42! milyen a Leo dob? hangra jobb lett? érdemes szerinted venni egy dobot?
No üdv mindenkinek!ű

Hozzászólnék ehez a 125 után ezres, meg akármikor ezres témához.
Nos, én még nem találkoztam ismeretségi körömben soha olyannal aki ki tudott volna motorozni egy ezrest, még pályán sem, nemhogy közúton. Rengeteg havernak van ezrese, de magamban kiröhögöm őket kivagyiságuk miatt. Tök felesleges! Az ilyenek halnak meg leginkább. Nem vagyunk mi Rossi-k!
Múltkoriban is szíjje röhögtem az agyam, amikoris a pancsiringen jön a csávó ezres gixerrel, egyenesben el mellettem ezerrel, aztán mikor meg kanyar jött én szépen lapon elfordulok ő meg egyenesen ki a kavicságyba. Na, napközben ahányszor pályán találkoztam vele ezt mindannyiszor eljátszotta. Pályán van kavicságy, de közúton meg van kamion,traktor,szalagkorlát,fák stb.
Úgyhogy sértődjön meg aki akar, de szerintem aki ezrest vesz az csak egy magamutogató seggfej!
Lehet, hogy nem én vagyok minden körülmények között a leggyorsabb, de legalább eddig még mindig odaértem mindenhova és még élek!

üdv
HI Mortis,

sajnos csak ez a kép van róla.
42!
Hello!
Nem tudsz rola 1 képet csinálni? Jó lenne.
Hi Mortis,

bocs, nem Sebring hanem Leo Vince
ki viszi el egy körre??
A célegyenes végén még nem szálltam el egyszer sem. Máshol annál inkább.
Tény, hogy csúszik.
Azt hiszem ezt nálad jobban nem is tudja senki!!
A célegyenes végén van műfű?
Én már többször is kimotoroztam a cangát a célegyenes végén.
Szegény pályaőr srác nem győzte jelenteni az eseményeket.
Hála a magasságos F1 előírásoknak elég hamar rájöttem,hogy a műfű csak színében hasonlít az igazira,viszont nagyságrendekkel jobban csúszik!
szerintem azért meg kéne határozni a "kimotorozás" fogalmát!