Á. Találtam egy r6-ost nagyon jó áron (2003) és ha elviszik a gsx et akkor megvenném de csak nov.5 ig él az ajánlat.Ugyhogy valószínű nem lesz belőle semmi.
Az neked reggeeeel? Ehh... Én felvettem, és amint felébredtem, máris szaladtam a szobába megnézni. Befészkelem magam az ágyba, nagyban nyomogatom a gombokat, erre apám lelötte a "poént", hogyTalma hányadik lett...
Az tudod milyen jóóó? Medence, szauna, néhol infraszaunák is vannak meg pezsgőfördők is.
Nyugi, csend, finom kaja, reggel sokáig lustálkodhatsz,és nem zargatnak Voltam a nyáron párszor ilyen hétvégén
Tegnap felhívott a nővérem, hogy a rakparton leállt a moci. Gyorsan odamentem. Se kép se hang...
Üllés lekap, elvolt törve a nyomorult +kábel az akksinál a saruról. Gyorsan körbeblankoltam, csavarral odafogattam és már mehetett is tovább a moci.
Este végzett a melóval, és megint felhívott, hogy kiírja a check-et és nem indul. Mondtam neki rakja a helyére a letámasztót, megtette még nem indult, mondtam neki nyomja át a piros gombot...
Hozzátenném, hogy multkor motorozgattam, ahogy illik, és beparkoltam 2x a színház elé. Mikor másodszor parkoltam, volt egy folt a moci alatt. OLAJ! Anyám, mi lesz most. Betapicskoltam a deknibe, ott, ahol az olaj fojhatott... csupa lé...
Nagyon elkenődtem, hogy most akkor mégis van baj a mocimmal. Nézem, a motorolaj fekete, ez akkor nem onnan jön (olyan étolajos színe volt). Akkor a fék. Viszem haza. Semmi folt. Nézem a fékolaj tartályt (elég sötét vana pincében), semmi. Lámpázom. A min és max közötti ablakban nem látszik semmi. Első adandó alkalommal irány a szervíz.
Szaki nézi, nézi... letekeri a fékolaj tartály tetejét, s mondja, hogy csurig van..
Gondolkozom, aztán:
- Ó, az a ribanc, meg az ölebe... amikor kijött a színházból, a kutyust letette az utcára, hogy had szaladjon (a bejáratnál ültem, nem láttam rá a mocira), és a kis büdös, hát nem lehuggyozta?
2 dolog:
1, hiányzik a mocim
2, tudom, hogy nem viccfórum, de szerintem szeretni fogjátok A vérbeli motors levele:
Tisztelt Szerkesztőseg!
Meg sohasem irtam önöknek, de most vegső kétsegbeesésemben elhatároztam,
hogy a segitségüket kérem. Nehéz döntes előtt állok.
Az utúbbi idöben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik,
az a gyanúm, hogy félrelép.
Amikor csörög otthon a telefon es én veszem fel, előfordul, hogy nem szól
bele senki.
Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állitólag a baratnőivel
talákozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, ugysem ismerem őket, a kolleganői.
Néha ébren maradok, és az ablakbol lesem, hogy milyen autoval jön haza,
de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talan nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnezzem, hány óra,
dühösen rámkiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelött, amikor ismét elment estére itthonrol, úgy döntöttem, hogy
kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, mig haza nem jön. Olyan helyre állitottam a
vadonatuj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát.
Ahogy ott terdéltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból.
Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanacsolnak, probaljam magam megjavitani, vagy vigyem vissza a
kereskedőhöz?
heló sziasztok.Van egy problémám és csak a motoros társaimra számithatok.Idén nyáron összetörtem a motoromat és hát szeretném életrekelteni, de nincs meg a szervis könyv hozzá.egy GSX750F 1999év.Magyon sokat segitene ha utbaigazitana valaki.Előre is köszönöm.
Hali
Teljesen egyetértek veled!Nagyon jó a 600-as Susuki!:) Nekem is egy ilyen van és teljes mértékbe elégedett vagyok vele! A hitel dologgal is egyetértek!
Nyugi, csend, finom kaja, reggel sokáig lustálkodhatsz,és nem zargatnak Voltam a nyáron párszor ilyen hétvégén
Üllés lekap, elvolt törve a nyomorult +kábel az akksinál a saruról. Gyorsan körbeblankoltam, csavarral odafogattam és már mehetett is tovább a moci.
Este végzett a melóval, és megint felhívott, hogy kiírja a check-et és nem indul. Mondtam neki rakja a helyére a letámasztót, megtette még nem indult, mondtam neki nyomja át a piros gombot...
Ez jo!
Nagyon elkenődtem, hogy most akkor mégis van baj a mocimmal. Nézem, a motorolaj fekete, ez akkor nem onnan jön (olyan étolajos színe volt). Akkor a fék. Viszem haza. Semmi folt. Nézem a fékolaj tartályt (elég sötét vana pincében), semmi. Lámpázom. A min és max közötti ablakban nem látszik semmi. Első adandó alkalommal irány a szervíz.
Szaki nézi, nézi... letekeri a fékolaj tartály tetejét, s mondja, hogy csurig van..
Gondolkozom, aztán:
- Ó, az a ribanc, meg az ölebe... amikor kijött a színházból, a kutyust letette az utcára, hogy had szaladjon (a bejáratnál ültem, nem láttam rá a mocira), és a kis büdös, hát nem lehuggyozta?
2 dolog:
1, hiányzik a mocim
2, tudom, hogy nem viccfórum, de szerintem szeretni fogjátok A vérbeli motors levele:
Tisztelt Szerkesztőseg!
Meg sohasem irtam önöknek, de most vegső kétsegbeesésemben elhatároztam,
hogy a segitségüket kérem. Nehéz döntes előtt állok.
Az utúbbi idöben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik,
az a gyanúm, hogy félrelép.
Amikor csörög otthon a telefon es én veszem fel, előfordul, hogy nem szól
bele senki.
Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állitólag a baratnőivel
talákozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, ugysem ismerem őket, a kolleganői.
Néha ébren maradok, és az ablakbol lesem, hogy milyen autoval jön haza,
de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talan nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnezzem, hány óra,
dühösen rámkiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelött, amikor ismét elment estére itthonrol, úgy döntöttem, hogy
kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, mig haza nem jön. Olyan helyre állitottam a
vadonatuj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát.
Ahogy ott terdéltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból.
Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanacsolnak, probaljam magam megjavitani, vagy vigyem vissza a
kereskedőhöz?
Remélem majd télen összejön.
Ha nagyon akarsz beszélgetni akkor gyere ide: http://www.gsxrfans.hu/
Valakinek eladó hátsó gumi?
Teljesen egyetértek veled!Nagyon jó a 600-as Susuki!:) Nekem is egy ilyen van és teljes mértékbe elégedett vagyok vele! A hitel dologgal is egyetértek!