Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo ára van..
sziasztok! van egy SUZUKI DR 800S BIG-em ELADÓ,cserélhető! 1991es évjárat, 779 ccm, 51Le, 5seb, lég-olajhűtés, szezon végére sajnos, de friss motorszerviz(olaj,szűrő,gyertya,szelephézagállítás). motorikusan bomba biztos a gép! nem füstöl! nem eszi az olajat, hidegen melegen pöccre indul! csak 46e km-van benne! új zselés akksi, új hátsó gumi(200km)! szép állapotban, szép festés, pici esztétikai hiba(de 16éves)! kiváló túramotor, 23literes tank, kis fogyasztás, hatalmas nyomaték!
i.ár: 560e
csere: csúszott ,akár külföldi papíros cbr 600, gsxr 600, 750, zx6r
Gáncsos Attila
06308592370
sz-sz-b megye Mándok
gancsos.attila@gmail.com
Valaki vegyen már tőlem komplett gyári idomgarnitúrát ülésekkel, üléspúppal együtt GSX-R 600 K4-re kék-fehér színben 190.000 eFt-ért! 20/4633292

Üdv!
oh, szval tied volt, felvettelek msnre, kcisit meséhetnél majd nekem a gépről, mert naon tetszett a képek alapján...
Jah! Az az én motorom volt
Már eladtam amúgy.
üdv!

lehet nem ide kellett volna írnom, de ezt leltem, szval motorváltás előtt állok, meg fogott egy 92-es gsxr 400-as gép, szépen nézz ki, 550-ért van, az érdekelne, hogy mennyi probléma van ezekkel a gépekkel, mennyire megbízhatóak, illetve milyen költségekkel jár... fogyasztásáról olyat olvastam egy teszten, hogy 6literkörnyéke, de használattól függ ugyebár. Tanuló motornak kellenne, azért is gondolkodok 400asba, mikre kell oda figyelni, esetleg vmi típus hibáik van-e ennek a motornak, vagy ha vkinek a fórumon van ilyen motorja és felvenne msnre vagy én őt, azt naon megköszönném, és megosztaná velem tapasztalatait. Kiszeretnék már lépni a robogózásból, most egy 125-ös runnerem van, de hiányzik a váltás, korlátlan jogsim meg van már, egy ideje és szeretném kihasználni ha már van, illetve naon tetszenek ezek a speed gépek, persze kényelembe sehol nincs azt tudom:D

szval az összes hozzászólást, naongy szépen köszönöm és tippet, tanácsot! apropó msnen címem janesz87@hotmail.com
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok.
A k6-os gsxr600-on lecseréltem a gyári kipufogót egy yoshimura tri-oval slip-on kipufogóra.
Ezt a típust erre a motorra gyártják. Elvittem felrakatni egy szuzuki szervízbe, ahol 10 perc bénázás után azt mondták nem lehet felrakni. Majd 20 perc telefonálás után a kereskedővel mégis felkerült a motorra. Amire már akkor is felfigyeltem, hogy a lengőkar és a csőre hegesztett fül között amire a rugót kell ráakasztani kb 3mm van. Azóta le is kapta egy kicsit a festéket a lengőkarról. Találkozott már közületek valaki ilyennel, vagy megint én kaptam ki a tutit. Lehet ezzel kezdeni valamit?

Köszi a segítséget.
ugytünik Mortis motorja hát hogyismondjam eléggé odavan szegényke
Márha ez az ő mocija de az email cím alapjan ugytünik

gixi
Sajna a beszámítás nem megy.nem volt teszt motor,senki nem ment vele ezt így sikerűlt összehozni.
de érdekelne.
tesztmotorok voltak, v valóban null km-ek?
motorbeszámitásban benne lennének?
egy crf450-es yoshimura rendszeres versenykrosszt kéne beszámitani!
Heló Yamaha 1987 !
Esetleg nem érdekel téged egy akciós GSXR 600 ?
Az ára:1998000 Ft
Csak 2 db, kereskedésből .
Sziasztok!Gsxr srad-hoz keresek tankbőr!Akinek van vagy tud az legyan szíves szóljon.
Előre is köszönöm!
p.gabor1983@citromail.hu
Hja, de akit ezen dolgok érdekelnek az ne vegyen gsx-r-t, vegyen egy túramotort vagy inkább robogót. A sportmotorozás qrva drága dolog, én nem is merem összeszámolni éves szinten mennyiben van, de szerintem tuti bőven 1M felett. Legalábbis nekem.

üdv
A koltseg annak fuiggenye hogy mennyit es milyen utemben motorozol.
Lehet 10e, lehet 2-300e is havonta.
Hello!
EGY új k7-es 600-as vásárlását tervezem, kellene pár kérdésre a válasz és a segitségeteket szeretném kérdezni.
A motor fenntartási költségei?
biztosítás?
szervíz?
fogyasztás?
esetleg hibák?
ha vki leírná megköszönném!
Sziasztok!

Van egy 1991-es Suzuki GSX-R250-esem és a gyújtáselosztó tönkre ment benne. Tud valaki segíteni abban, hogy esetleg milyen elosztó lehet még jó bele? Gondolok itt pl. a 600-asé vagy a 750-esére vagy esetleg nem is GSX-R-re, mert a 250-eshez nem tudtak nekem ilyet adni. Az egyik gyújtótrafó is rossz volt (valószínűleg attól adta meg magát az elosztó is) viszont a 250-es Bandité jó lett bele, az elosztó azonban állítólag nem olyan.

Ha van valakinek ötlete azt szívesen fogadnám.
A segítségeket előre is köszönöm.
Jaaa! Értem. És ez teljesen biztos?
Ja.
ddt500: a ja az nekem szólt?
SZIASZTOK!TUD VALAKI SEGÍTENI.SUZUKI GSXR SRAD -HOZ KERESEK BUBORÉKOS SPORT PLEXIT.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
p.gabor1983@citromail.hu
Ja.
Tiszteletem!

Meg tudja valaki mondani, hogy a K4-es 600-as és a 750-es váza megegyezik-e?

Üdv
Sziasztok!

Össze kellene hozni egy Pannónia ring bérlést, amikor csak a mienk lehetne a pálya. Miccóltok? Szerintem, ha össze tudnánk kapni 50 embert akkor olyan 15.000.- körül fejenként egész napra mienk lehetne a ring.

üdv
Szia!

Mennyibe került a bukógomba?

Üdv.

Krisz
Sziasztok!

GsxR 600 K7-em van. 4100-as fordulatnál, meg visszaváltásnál íszonyatos rezonancia van benne.
Érdekelne, hogy másnak is van ez, vagy valami nincs rendben a géppel?