15/47 átételt javaslok by Tomiboy. Az óra 287-et fog mutatni, a valós sebesség olyan 230 lesz.
Te hova viszed szereltetni a gépet? Mert ez az 55 nagyon soknak tűnik. Egyébként vegyél bele mosható szűrőt és akkor már is megspóroltál 15 ropit.
K5 600 tulaj vagyok és szervizkönyvet keresek.Esetleg a időszakos elvégzendő beállítások+cserék listája is segítene;februárban jár le a gari és nincs kedvem még egyszer 55 ropiért gyertyát,olajat meg légszűrőt cseréltetni.A komolyabb beavatkozásokat továbbra is szervizben végeztetném,de fogalmam sincs,hogy futás szerint mikor van szükség nagyobb átvizsgálásra (kell-e pl. szelephézagot,szinkront állítani stb.).
Áttételezés ügyben is várnék jótanácsot,milyen fogszámok ideálisak pl. HRing-re?Mennyire befolyásolja majd a km órát?
Akkor pontosítok, tök mind1, azért mondtam azokat mert azok teccenek nekem, és mivel ez egy motor átalakításához kell ezért teljesen mind1.
Szoval aki tud ilyeneket az szoljon.
v.mit nem ártana tisztázni, 600/750 K4-K5-nek eleve más mint a 600/750 K6-K7-nek, és szerintem megint más a 600/750 K6-K7-nek mint az 1000 K5-K6-nak. Szóljatok, ha tévedek! Szóval kicsit jobban határold be, mit akarsz!
Hello mindenkinek.
Ha van valakinek eladó GSX-R 600/750/1000 lámpálya ami k5/k6 évjáratú légyszives szoljon már nekem.CSak első lámpa érdekel.Nem kell hogy gyári legyen csak pont ugyan úgy nézzen ki a búrája.
Előre is kösz.
Eladó 1 pár GSX-R600/750/1000 (2002 évjárattól) tipusú visszapillantó tükör. A nagyvastól lett rendelve, de felszerelésre nem került. Apróbb karcolásokkal , kedvezményes áron.
Sziasztok!Van köztetek esetleg olyan akinek "94-es vagy annál fiatalabb max K1-es 600-as gixere van?Ha igen megosztaná esetleg vele a tapasztalatait? Szeretnék beújítani egy ilyen gépet (főleg a "94-95-ös évjárat érdekel ), ezért is kérdem, csak előbb még el kell adnom a jelenlegi gépem ! Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.!
Üdv mindenkinek.Szerintetek ez a gép milyen állapotban lehet?http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=897 058&command=ugras&screenwidth=1024
Nekem gyanus az a 19ezer km
Seeya Kornélbácsi sajna ez olyan amibe nem lehet nagyon sporolni. Ami nekem bejött Michelin Pilót Power-Pirelli Diabló Corsa ezekhez olcsobban is hozzá tudsz jutni mondjuk használtan, vagy Rensportot vagy Super corsát de ezekben is csak olyat érdemes aminek a szélei még nincsenek leharcolva. Én csak használt gumikat szoktam venni
Szega Tuning én is remélem hogy találkozunk sokat szoktam kintlenni az e-ringen. Nemhiszem hogy láthattál az ucsó motorozásom Oktoberban vólt. Max Kroszmocin láthattál mert ilyen hidegekben csak endúrozni szoktam meg robogozni
Te hova viszed szereltetni a gépet? Mert ez az 55 nagyon soknak tűnik. Egyébként vegyél bele mosható szűrőt és akkor már is megspóroltál 15 ropit.