Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most ezt hogy is értsem?
Most azt akarod mondani, hogy nem vettem át a szűrőt, vagy mi?
Mi a különbség a munkahelyi és az otthoni cím között? Nem értem!
Mi volt ráírva a csomagra miért nem ért célba? Aki nem találja meg a Duna Plaza-t pesten, úgy hogy ráadásul itt postás.....az akkor egy NAGY F@SZ!
Itt hagytam rá a pénzt a melóhelyemen, ha esetleg nem vagyok itt.....24órás szolgálatban mindig itt van valaki, szóval elég gáz, hogy azt gondolod, hogy én nem vettem át....

De nagyon szívesen felajánlom, hogy állom a károd felét.....adj valami elérhetőséget, hogy küldeni tudjam.
De eddig mindenem megérkezett ide, mit rendeltem.....nem tehetek róla, hogy balfasz nálatok a posta és mindenütt.....
jó volt ez a pöcsvirág jelző....
A szülinapomon egész este fasztarisznyás- nak szólítottak, mert kaptam egy kollégámtól egy ilyen elefántormányos tangaszerűséget....

Nem késő a február 6, sőt még örülök, ha 10-e körül megkapom a lóvémat.....
Nekem igazából csak hátsó kellene, mert elöl még nagyon faííín ami fent van.......de azért ha occsó lesz párban lehet érdekelni fog......
Lóvé függő....
De kössz szépen Pöckös!
én tudom, h mégegyszer senkinek nem küldök el semmit így, h munkahelyi cím stb... nekem 2400ft-ba került ez a buli mindegy. abban se vagyok biztos, h nem jutott el a csomag a vevőhöz de ezt már nem részletezem!
Február 06. -tól lehet érdeklődni a (hátsó)gumik után, akkor visszatérünk rá! Nem késő?
Az nem baj, ha kurva olcsó lesz egy garnitúra?
Első gumi van megkérdezzem mennyi?
Pöcsvirág.....
Biztos occsón leküldik.....
nekem mindenkép új kellene
Ha a Mississippi-nél laknék tuti ilyet vennék...
nyugi el vagy téve talonba a múlkori bejelentkezésed óta, de elsőkörben 209gp-re vadászok
Tutis!

ha új gummát akarsz..... ... http://images.google.hu/imgres...
35 k-ért azonnal adom postára a Dragon SC PRO-T
Ha Én szűrőt rendelnék, előtte egy héttel már a kapuban várnám napi 24 órában a postást ....elbasztad....nemkicsit......
Helló!
Aham.... akkor sok motoros gazdasági okokból kurválkodik vágott slick -kel.
De ismerek olyat is, aki simán kiperkálhatná a zsír utcai garnitúrát, mégis vágott Slick - kel nyomja....mazo lehet....
Mindíg tanul valamit az ember! Még tőled is!
Castrol?
Semmi gond, szólj majd ha helyreállt.
Suzuki Swift-be kellene 4db, az új fajtába....asszem 2005-ös kiadás.
Először az ár kellene/db és majd továbbítom feléje és ha jó neki, akkor rendelheted....

És majd nekem kell a gixerbe, de majd én szólok időben neked, ha rendelheted....
Van nálam még használt D209GP, amit nyugodt szívvel ajánlok Neked, pályára is Nekem még van lelkiismeretem, nem szeretném, hogy miattam bárkinek baja essen
Faszt basztam el.....csak a köcsög postás nem tudott feljönni a hóban a villámhoz vezető emelkedős úton....
A D211GP valóban vastagabb, mint pl a Pirelli/Metzeler, de aki vág annak mindegy......

ddt megválaszolta, mert olcsó
Szia Doc, igen tudok mindenfélét, csak most valami kovász van a rendszerben...
igen tud
Szia Oszi!

Tudsz gyergyát mindenhez rendelni? Egy havernak kellene az autójába....
Csá Dokeszbrokesz46!
Faszt! Te cseszted el! Nem tudod hol lakol!A posta meg kivitte valami kamu címre! DOKI46 A HIBÁÁS!
Szopatsz Te itt mindenkit!
Mer olcsó bazzeg!
Helló!
Szó nincs haragról, gumis témában csak tanuni lehet tőled, de ezzel nem kinyalni akartam a seggedet, csak finom puszit nyomni rá!
Én néztem egy D211Gp "gumiszeletet" ahol a minta alatt volt még 4-5 mm anyag az első réteg szövetig, úgyhogy ha a mintáig lejárom, akkor ennél a típusnál nem aggódom.
A többi slick -es infót pedig elhiszem neked,(seggpolír ) bár azon is vannak mérési pontok abból nem lehet visszaellenőrizni a gumi husosságát?(vagy megvágják azt is, hogy eltűnjön )
De akkor miért ennyire népszerű a vágott slick?
Akkor lehet, h ezért volt defektje kétszer egymás után a havernak, mert vágottat használt Ő is...
A 209gp nekem bevált, ahhoz hasonló gumit keresek mert már ugye nem gyártják... meg újat keresek csak egy hátsóért nem adok 35-38-nál többet..
Én is mindig drótig használom a gumikat,Na a drót az nem tapad viszont sötétben fajintosan szikrázik