Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről nincs véletlenül valami hivatalos cikk, vagy bármi?
Heló! Ha projektoros a lámpád akkor nyugodtan beszerelheted, november közepétől engedélyezte a hatóság az utólagos beszerelést az említett lámpába. Egyébként ajánlom, sokat javul a láthatóságod és te is többet látsz.
sztem elég gyenge a gyárija. rám is villogtak,de csak azért mert gyárilag felfelé hordott a tompított. (nem is kicsit)
Itt lesz majd meghírdetve a kakucsi pályázás, szóval senki nem marad le róla
Szerintem felesleges bele a xenon, én sötétben is jól láttam. ráadásul már így is villogtak rám az autók, hátha még xenon lenne benne..
Kakucsra megyek énis csak szóljatok
Hallo hallóó

használ itt valaki xenont? konkrétan mondjuk K8-ban ahol a tompi és refi is az?
tapasztalatok használattal, rendőrökkel.. kapcsolatban, egyéb..stb?

üdv
Y.
littleoneoszi.....

De kolbász vagy. Kb ez az igazság , bár elég sok fagyit is nyaltam...
Szia bigoneoszi!
Kicsit turkáltam a gyerekkori fotóid között, és találtam egyet :
Most már mindenki tudja, miért vagy ilyen elvetemült!
GSXR K8-K9-600/750-re meg van 2 db Two Bros carbon slip a kinti kereskedonel.

ar: 98.000- Ft
Én meg itt mégtöbbet már pár éve...
http://www.manualedereparatie....
300-nál 285 a valós... 130-nál 120 a valós...
Találtam itt néhány service manual-t, hátha jól jön valakinek...
És mennyivel csal az eredeti km/h?
Szted viccből raktam fel? A régi motoromon is volt ugyan ilyen. GPS-el bemértük, és ez pontos, nem úgy mint a rendes km órám...
Na de mostmár én is nyugovóra térek és megyek aludni!
Jó éjt Mindenkinek!
Azta a qurva.... ezt nem tudtam....
Látom te sem alszol ddt, de örülök is neki, mert így most gazdagodtam egy új infóval, amiről nem is gondoltam, hogy így műkszik!
Kössz az infót!
Kihajtó-tengely fordulatszáma+váltó fokozatból számolja ki. A modern motorkerékpárok 95%-nál. Ezért pl. ha emelőre rakod a mocit kiveszed a kereket és az első fogaskereket akkor is mutatja a sebességet. De ez a gyári kerékmérethez és lánckerékhez van beállítva. Az elektronika nem látja, hogy te hátulra 195/70-es gumit raktál fel vagy 4 foggal nagyobb fogaskereket.
Egyébként milyen elven mérik a gixerek a sebességet? Mert nem vágom, hogy ha fogaskereket kisebbítek, vagy növelek, attól miért csal a km/h kijelző?
És faszául is méri tényleg?
Jah, és 300ig mér...
Én vettem egy bicó km órát(Cateye Velo 5), 3200Ft-ért, ráraktam a mágnest a hátsókerékre, és pontos mindig.
http://www.bike-shop.hu/kieges...
Ha mákod van, akkor még összetapossák neked egy kis sajt és salsa szósszal és akkor azt is belerakjuk a zacsiba és így nem kell mellé annyi üdítőt inni, mert így nem lesz olyan száraz....