Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a gyári
Nem így néz ki ez gyárilag is?
Inkább olyan Dzsóóó-Zíííís! Csak valósuljon meg!
Mivel tavasszal pályaidom kerül a gépre de meg akarom tartani a lámpát, hogy utcán is tudjak néha repeszteni ezért kitaláltam, hogy nem olyan kerek ködlámpa lesz a gépbe rakva mint Tutisnak hanem megtartom a gyárit de kicsit egyedivé lesz téve.

Sztetek így , hogy nézne ki?
Kicsit a Busára hajaz szerintem
a tipus meg minden stimmel,csak ugy látszik,h ők nem ugy gondolták az elvezetést ahogy én ,mert három hajlitott és egy egyenes fitting van hozzá.feküdjenek a vonat alá .És mire cserélteted ki,ha ez való az enyémhez ?
Milyen szám van a dobozon? Hozd visza aztán kicseréltetem...
Zárt garázsba áll....
a helyzet az,h ha a fékmunkahengertől akarom levinni mind a 2őt akkor a balos nem ér le mert 5centivel hosszabb kéne . . .csak ugy tudom rátenni(ahogy direkt nem akartam),h egy szál lemegy a jobbos nyereghez,és onnan át a másik a baloshoz.mint ahogy a tiéden volt a gyári. ,faszkivan.
Biztos hogy nem kicseszésből a szomszéd hozzálöttyint pár literrel?
Mert vilt pár teszt több autós ujságnál és nem vették észre hogy többet menne el.
Szia!
Nemnem...szép hangja van, Én akkor érzem magam biztonságban, ha a motor minden alkatrészének hallom a fülsiketítően megnyugtató zakatolását! , , ,
Lemértem szóval ja. De kinek a pap kinek a paplan
Fura hangja van tőle és nem forog csak 4500-at.
Szia!
Én tisztabenzint tankolok, a keveréktől nagyon füstöl, de szebb hangja van.
Ha a benzin mégdrágább lesz, lehet áttérek a dízelre!
Jó ám! Fasznán fent van a helyén. A gumibakok rajta nincsenek használva azt annyi. Mert neked nem?
Oszi báttya,neked jó a fékcső , ?
Most komolyan ennyivel többet megy el?Ne szédíts.Termeli a benyát vagy mi?
Ám auchan kút a tuti már kocsiba.Motornál az a 200250 Km behatárolja a tankolást így ami útba esik nagyobb cég az megy bele.Mol,Agip,Esso.Shell mintha pöttyt drágább lenn mint a többi nemde?
magyarországon a benzinkutak 90%-a a mol-tól veszi a benzint, szóval az alap az tényleg ugyanaz..
Én az auchannál tankolok, nem volt sose panasz á. Shell-el nekem a polom nem ment, nem szerette. Az adalékanyag nem mindig jó..
Nekem bevált és én is gyűjtőm a smart pontokat de nyáron majd felmek amikor tudok és a tesconál tankolok a shellnél ott is ugyanolyan mint itt Dabason csak 15-20 Ft-al mindig olcsóbb tegnap voltunk ott benzin 307 Ft diesel 289 Ft .
Sima benzinnel 500 km megyek el kocsival másikkal meg 650-700 szóval nekem bevált de mindenki maga dönti el mit tankol....
Akko most kell telirakni a kannákat!
Hát Gyula nem tudom. Sokan fikázzák...
Na azért a 150-200 kilóméter többlet az nekem fura... Robogós korszakomban sokáig tankoltam sima V'Powert, meg Racingot is... SEMMI különbséget nem éreztem akár többleterő, akár fogyasztás szempontjából! A gyertyáim is valami okból berozsdásodtak, sőt volt, hogy az egyiket kiszedtem, és valami világosabb zöld színű. gennyszerű valami volt benne...
Na, ezóta tankolok a MOL-nál, gyűjtögetem szorgosan a pontokat EDDIG meg vagyok a MOL-lal elégedve.
Én ezt csakis cáfolni tudom, én mindig a Shellnél tankolok s nagyon fasza Diesel üzemanyagjuk nem habzik fel mint máshol.Állatába kék 95-s V powert szoktam tankolni kocsiba és motorba is 150-200 kilométerrel többet megyek el vele autoval mint sima 95-el,Viszon mindenhol ugyanaz az üzemanyag van csak a kutak adalékokat adnak hozzá és azért másabb mindenhol,de az alap az ugyanaz:D !
Nálunk nem vizezik, egyszerűen nem takrítják töltés és töltés között, és a lecsapódott víz benne marad..
Aztaaaa...de jó nekünk. És még most tél van, nyárra megint feljebb verik...
Most lemegy 2 forinttal a benya! Szánalmas! Amikor meg 20-30al meg felemelték..