... elméletileg
... és mi történik, ha balesetet okozol?
Majd azt mondod a szerencsétlen fél családjának, hogy eddig nem vették észre a rendőrök, meg különben is csak a pályáig mentem vele, stb.
Ja értem, akkor cserélgetős műsor lesz.. A lámpa berakásban vajmi keveset tudok segíteni, mivel nekem Dúzs Peti csinálta
De mintának meg tudom mutatni az enyémet meg méretet levenni vagy hasonlók... Lényegében esztergáltatni kéne egy műanyag tömbből a konzolt méret alapján, 1 darabban le tudják esztergálni..
Utána ki kell vágni a megfelelő lyukat és beragasztani a konzolt, majd vágni a kiálló rész és lecsiszolni szére, aztán lehet is festeni...
Ugye milyen könnyen hangzik? Na megcsinálni nem ilyen könnyű
És persze fontos a gumi állapotának megfelelő vezetési morál, ha kopott már a gumi, azért érdemes visszafogni magát az embernek (ez a legnehezebb, de megéri) a következő garnitúra felpattintásáig!
... és mi történik, ha balesetet okozol?
Majd azt mondod a szerencsétlen fél családjának, hogy eddig nem vették észre a rendőrök, meg különben is csak a pályáig mentem vele, stb.
De mintának meg tudom mutatni az enyémet meg méretet levenni vagy hasonlók... Lényegében esztergáltatni kéne egy műanyag tömbből a konzolt méret alapján, 1 darabban le tudják esztergálni..
Utána ki kell vágni a megfelelő lyukat és beragasztani a konzolt, majd vágni a kiálló rész és lecsiszolni szére, aztán lehet is festeni...
Ugye milyen könnyen hangzik? Na megcsinálni nem ilyen könnyű