Én konkrétan meg bírnám ölni azt az autóst aki xenon-al jön szembe velem. Mert fasza hogy Ő lát, de én meg menjek bele az árokba a faszsága miatt...Nekem jó a szemem, én megengedett sebesség mellett látok simán a gyári lámpával..Este sose száguldozok. Ráadásul nekem a pályaidomban még refi sincs, mégis elboldogulok vele éjszaka is..
Az egyik ismerősöm rendelte ebayről, nekem nincs hozzáférésem, úgy olvastam, hogy innen a fórumról tutis kolléga tud talán rendelni, lehet, hogy tudna segíteni ebben.
üdv. eladó egy 2003-as gsxr 600-as blokk , összesen 12 ekm van benne ! 5 éve áll. generátordekni és szelepdekni hiánnyal, injektorral, könyöksorral, gyújtásmodullal, kábelköteggel, sajnos forgalomba nem helyezhető, de leinformálható! ára csak egyben 100 eft. tel: +3620/992-4528
Szerintem a gyári fénnyel semmi gond nincs. Este nem kell 250-el száguldozni ha meg normálisan mész akkor elég. A távolsági pedig nagyon jó!
Lehet, hogy elfelejtettétek a sötét plexit a bukótokon nem?
Ez az utólagos xenon nagy faszság csak vakítod a szembejövőt, nem véletlenül tilos. Belerakod ugyanúgy levillognak az autósok. Autóknál főleg idegesítő tud lenni, deutálom
Nem kell, de ajánlatos.
A xenon lámpának nem tesz túl jut az indításkor visszaeső feszültség, az élettartam csökkenéséhez vezethet.
Továbbá a trafó sem biztos, hogy ismét biztosítani fogja a megfelelő feszt.
Nekem autóban van, de ott is ha úgy indítok rá, hogy előtte már világított a lámpa, akkor nem mindig gyújt be ismét a trafó...
Stop lámpát tud valaki nekem szerezni? Tudjátok, ahol meg kő ááni, ha oan veszél van, hogy nem gyön semmi xd
Ti milyen benzint tankoltok a gixxerbe?Én molt tankolok de nem tudom hogy ez nem-e rossz neki.Tanácstalan vagyok...
Csak a gyári!
Lehet, hogy elfelejtettétek a sötét plexit a bukótokon nem?
Ez az utólagos xenon nagy faszság csak vakítod a szembejövőt, nem véletlenül tilos. Belerakod ugyanúgy levillognak az autósok. Autóknál főleg idegesítő tud lenni, deutálom
A xenon lámpának nem tesz túl jut az indításkor visszaeső feszültség, az élettartam csökkenéséhez vezethet.
Továbbá a trafó sem biztos, hogy ismét biztosítani fogja a megfelelő feszt.
Nekem autóban van, de ott is ha úgy indítok rá, hogy előtte már világított a lámpa, akkor nem mindig gyújt be ismét a trafó...