Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt a MOL EVO 99, meg a Shell V'Power Racing sem ad többet! A dabasi Shellnél ne tankoljatok! Vizezik egy picit a benzint...
Ennyi
Én Agipnál mert az van tőlünk 1km-re Ja és 95-t. Kipróbáltam ősszel az OMW Carrera 100-at megmondom őszintén semmi különbséget nem éreztem.
semmi baj csak nem nekem kell és így nem ért rá de köszönöm a szándékot is
Csak MOL-t tankolok
Ok, ezért szóltam. Még tudok módosítani. Bocsi...
tesco, auchan, mol ahol a legolcsóbb
akkor az enyém stornó
Rossz hír, az ember még nem adta fel, mert az 1ik típusból nincs meg a darabszám amit kértem...
Sziasztok!
Ti milyen benzint tankoltok a gixxerbe?Én molt tankolok de nem tudom hogy ez nem-e rossz neki.Tanácstalan vagyok...
Én konkrétan meg bírnám ölni azt az autóst aki xenon-al jön szembe velem. Mert fasza hogy Ő lát, de én meg menjek bele az árokba a faszsága miatt...Nekem jó a szemem, én megengedett sebesség mellett látok simán a gyári lámpával..Este sose száguldozok. Ráadásul nekem a pályaidomban még refi sincs, mégis elboldogulok vele éjszaka is..
Az egyik ismerősöm rendelte ebayről, nekem nincs hozzáférésem, úgy olvastam, hogy innen a fórumról tutis kolléga tud talán rendelni, lehet, hogy tudna segíteni ebben.
ilyen plekót nem tudsz még ?
A Gixxer helyzetjelző ledje lapos foglalatú?
üdv. eladó egy 2003-as gsxr 600-as blokk , összesen 12 ekm van benne ! 5 éve áll. generátordekni és szelepdekni hiánnyal, injektorral, könyöksorral, gyújtásmodullal, kábelköteggel, sajnos forgalomba nem helyezhető, de leinformálható! ára csak egyben 100 eft. tel: +3620/992-4528
Nemnem!
Csak a gyári!
Nem vettem, egy autóból ugrott ki, így került hozzám. Fogalmam sincs milyen típus.
neked a fiatban véletlen nem xenon van ?
Milyet vettél, s mennyiért?
Szerintem a gyári fénnyel semmi gond nincs. Este nem kell 250-el száguldozni ha meg normálisan mész akkor elég. A távolsági pedig nagyon jó!

Lehet, hogy elfelejtettétek a sötét plexit a bukótokon nem?

Ez az utólagos xenon nagy faszság csak vakítod a szembejövőt, nem véletlenül tilos. Belerakod ugyanúgy levillognak az autósok. Autóknál főleg idegesítő tud lenni, deutálom
Én is bepakoltam a xenont, sokkal jobban látok vele, a gyári fénye egy fos volt, bár én külön kapcsolót nem tettem hozzá. Majd +látjuk meddig bírja.
Nem kell, de ajánlatos.
A xenon lámpának nem tesz túl jut az indításkor visszaeső feszültség, az élettartam csökkenéséhez vezethet.
Továbbá a trafó sem biztos, hogy ismét biztosítani fogja a megfelelő feszt.
Nekem autóban van, de ott is ha úgy indítok rá, hogy előtte már világított a lámpa, akkor nem mindig gyújt be ismét a trafó...
Ha xenonlámpát szerelsz be, kell külön kapcsolót is beszereltetned a lámpához!
Ez engem is érdekelne.