Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a cigányt ne tagad már moooore, drága Aladár vajda uram
Neeem, csak őszülök de rendesen...
nekem még 70 évesen is fog menni ez a bűvésztrükk
kopasz cigány vagy Oszikám
Lehet csatlakozni....
Na igen, te láttad a hajam mi?
Oszi már abban a korban van amikor már nem áll fel parancsszóra
30. Még nemtudom, h hol, de nagyon berugok az tuti...
De,tényleg.Hányadik,ha nem sértelek meg és hol ünnepled?
Ne bassz... Akkor berugunk!
Az enyém is 6.-án lesz
Kösz Srácok!
Kimondottan erre a típusra fáj a szívem.Tetszik a klasszikus fényezése.
Azt mondjátok,hogy drága.Miért mennyi a reális ára egy ilyen 4-5 éves 600-as gixernek?(mindegy,hogy limitált vagy normál)
6.-ra küldehtsz nekem is valami jó hátsógumit a szülinapomra...
Most néztem meg a hátsó gummám......nem is GP....... .....hanem Dunlop D209RR Qualifier......

Mi a különbség a kettő között?
Drága. Ennyiért 750-est is kapsz. De a képen szép.
Én tényleg nem tehetek róla.....

Lassan kész a fogaskerék csere..... .....tudod, amit tanácsoltál....
Ezt már nem magyarázod ki!
Szia Murci020!
Exkluzív motor semmi több, jobban sajnálod, ha borulsz vele,vagy karcolod....stb (meg nehezebben (drágábban)szerzel gyári cuccokat hozzá) egy K6 -ost is tudsz venni ennyiért, amúgy szép, de nem ér ennyit.....legalább is nekem nem.
Ja a km! lehet, hogy valós lehet hogy nem. Meg kell nézni, vagy nézetni a motor általános állapotát, meg mindent, amit itt már elég sokan leírtak....
Ja! lehet veszek km órát, ami alapján még bejáratós a motorom! , csak vicc volt...
Tulajt én nem ismerem és nem is láttam még ezt a gépet itt fórumon!
Mindenesetre fura, hogy egy 2006-os VAS-ba, csak 12.000km van....
De lehet, hogy csak SZOBAMOTOROS volt az illető.....
Jó..jó...csak akkor ne írd azt, hogy "abban sem vagy biztos, hogy ez nem érkezett meg a vevőhöz"....
Azért rendeltem, meg mert kell, miért ne vettem volna át......
Azért írtam, amit írtam, mert úgy írtad a hozzászólásod, mintha én miattam lenne az, hogy nem jött ide a csomag....
Direkt azért szoktam ide kérni, mert van olyan, hogy senki nincs otthon nálunk és itt pedig mindig van valaki és egy elég ismert hely ahhoz, hogy bárkinek is gondot okozzon ide elhozni egy csomagot, vagy bármit...
Én sem veszekedni akartam, csak letisztázni, hogy én erről nem tehetel.....Sugomotortól már két csomagom is sikeresen másnap megérkezett ide, nem értem ez miért nem.....

Mit mondtak miért küldték vissza? Meg szokták indokolni! Nem vették át.....rossz cím, vagy valami....
Ja,a link lemaradt.Még hogyha nem is ismeritek,minden komment jól jön ami eszetekbe jut.Köszi!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
erről semmit hol a kép?
Sziasztok!
Tudtok erről a gépről valamit?
nem akarok veszekedni semmi ilyen! címet amit megadtál többször is ellenőriztem, jó volt! de mégis vhol porszem került a gépezetbe. nem kell megtérítened a károm nem kértem. részemről lezárva.