Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés....szólj, hogy mikor jössz moziba és akkor reggeltől gyűjtjük kukazacsiba a felsöpört popcornt.....
Köszi az infót!
Brutális ára volt akkor, viszont elég masszív kivitelnek tűnik. Ha teszi a dolgát, akkor mindenképp megérte. (Bár sose kerüljön erre sor... )
Ja Én sem iszom......annélkül is hülye vagyok !
Fontos még az átalakításnál, hogy előre valami traktorkereket szerelj be , hátulra meg valami 2" felnit talicskagumival, így úgy fog kinézni ha mész, mintha egykerekeznél, pedig még nem is csináltál semmit! Vagány lesz! , ,
Ja....stopizáshoz meg elég megfordítani a kerekeket!Sok gyakorlással, akár menet közben is!
Látod máris megtanítottalak stuntolni fejben.......
Cserébe, ha megyek moziba gyűjthetsz nekem alighasznált popcornt!
Bizonyám!
vannak akik nem isznak szeszes italt
Főleg így, hogy szopatod az embert..... holnap már azt mondod majd, hogy kitámasztó helyett, meg EKEVASAT szerelnek fel a nagy STUNTOSOK és a fékcsöveket, meg fém helyett SZÍVÓSZÁL-CSÖVEKRE cserélik....... ..
.
.
Na jó megyek és megcserélem azokat a QURVA lánckerekeket..... ........
Unalmas kis faszpörgettyű vagyok......
Baszod ez nagyon GOOOOOD!
Én már bele sem merek gondolni, hogy mi lesz akkor, ha összeül ez a fórumos banda egy este egy közös piázásra......... .....képzeljétek el szobabringát miket fog mondani, ha még iszik is..... .....ott szem nem marad szárazon....
Szia Pinadoki46!
Látod-látod? Nehéz műfaj ez a motorozás....
N b@szd ki bringa.....szopatsz itt mint az állat.....
A multkor azt mondtad, hogy rakjam az első és hátsó lánckereket olyan közel egymáshoz, hogy szinte összeérjenek, mivel csak úgy éri át őket duplán a lánc.......MOST LETTEM KÉSZ EZZEL, pont a képeket lövöm róla, hogy feltegyem nektek.........

ERRE MOST BESZOPATCCCC, HOGY ELŐRE KELL A NAGY, HÁTRA MEG A KICSI.......... hát a véreres F@SZOM KI VAN EZZEL A Stuntolással.........szólhattál volna előbb is.....
.
.
Bassz bele ebbe egy V2 -est, azt gyíííííííííííííííí....... ,
Tom lassan ilyen kell hogy kimenjek a motorhoz.De már tudom hova rakni,van csomagtartóm.
Te sem vagy már fiatal......
Túl nyers,túl gonosz,túl öreg.Mardok asszem a street triple R nél.
Sv -ben is megvan a létra......csak lóvé kérdése.....valamint a jóöreg TL1000R azo dabasz.... , , ,
Az úgy lesz az igazi.
Nem igazán. Majd ha kisüt a nap és meleg lesz felpattintok egy gumit oszt gyia. Az első km-ek utcán lesznek oda meg nem kell semmi senem .
Na jó akkó turbót teszek fel és mindenkit rémült visítással előzök.
Készülsz már a szezonra, mint tutiska? ,
Az nem jó abból V1 lenne.
Lenne V2-ben is ez a zopció vagy vágja ketté egy 1300-ast és tekerjem meg picit a maradékot?
Nemigazán. Van egy olyan nemszeretem fillingje hogy "f@szon pörögni", azt meg átengedem a zesernyős tyúkoknak.
valakinek van 600as gixibe commander ?