Helló!
Szerintem meg.
Igazoltatásnál csak papírokat néznek, meg max profilmélységet, nálam egyszer tették szóvá, hogy hol a minta de mivel illedelmes volt a válasz nem volt probélma...
lámpa:
Az elején az idomban van egy kerek lyuk. ebbe a kerek lyukba bele lett dugva egy henger. ebbe megy bele a lámpa. a kerek hengerre van csinálva egy négyszögletű felület a csavaroknak, lényegében ehhez fogatódik fel a lámpa. A dőlésszöget alátéttel tudod módosítani ha kell, én nem foglalkoztam vele.. gyors paint bemutató
Általánosságban? El vannak kényeztetve és félre vannak tájékoztatva Mindig azt a példát tudom felhozni, hogy anno - mikor pályázással, versenyzéssel kezdtem foglalkozni (nem tegnap volt ) - nemhogy új gumi nem volt, hanem örültünk bármilyen "öreg", csak megfelelő méretű guminak és nem volt gond velük. Persze meg kell jegyezni, hogy szakszerűen tárolt és szakszerűen szerelt gumikról beszélek.
na jó, de túrázni biztosan nem fogok vele
csak szigorúan a pályáig és vissza... ennyit aszem megkockáztatok...
nyáron láttam sokakat, ilyen gumával járják az országot...
Amikor nekem a balesetem volt a pirossal akkor hátul Pirelli Diablo Superbike vágott slick volt rajta és már nem volt meg az 1.6 mm mélység de nem szóltak semmit szerencsére pedig a helyszínelők felírták a gumi adatait, állapotát
Mákom volt.
gumit nem néztem még e-bay-en, de itthon is vannak jóáron, szét kell nézni.. Pl itt nemrégen is hírdetett egy srác, 45-be meg olcsóbba pár gumit (metzeler, pirelli) azok jó árak voltak..
Csá!
Én D211gp használt (kb. 10 körös) gumival nyomom most, beletettem 4500 km -t és még kopásjelző felett vagyok egy picivel utcán.
A keverék 7704 -es. hátul, elöl valami 6180, vagy 6136, vagy ilyesmi..... de jól tapad még 10 fok alatt is (nekem).
Amikor már a vaágott mint se volt rajta akkor igen. De 1.Nem értenek hozzá. 2. Némelyik gyári minta egy vicc. Pl.Michelin Power one. Ez egy utcára homologizált gumi.
Szerintem meg.
Igazoltatásnál csak papírokat néznek, meg max profilmélységet, nálam egyszer tették szóvá, hogy hol a minta de mivel illedelmes volt a válasz nem volt probélma...