Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Szerintem meg.
Igazoltatásnál csak papírokat néznek, meg max profilmélységet, nálam egyszer tették szóvá, hogy hol a minta de mivel illedelmes volt a válasz nem volt probélma...
legalább van egy kis izgalom... most akkó lesz poronty vagy nem lesz...
"pont jó"
lámpa:
Az elején az idomban van egy kerek lyuk. ebbe a kerek lyukba bele lett dugva egy henger. ebbe megy bele a lámpa. a kerek hengerre van csinálva egy négyszögletű felület a csavaroknak, lényegében ehhez fogatódik fel a lámpa. A dőlésszöget alátéttel tudod módosítani ha kell, én nem foglalkoztam vele.. gyors paint bemutató
Szilajabb. De az erőleadása közelebb van a 600-hoz mint az ezreshez.
Pont jó.
Köszönöm szépen.
Kokszot is sokan szívnak és óvszer nélkül is sokan szexelnek , ettől még a probléma létezik. A kérdés, hogy megéri-e kockáztatni.
azért egy hangyányit csak szilajabb...
Általánosságban? El vannak kényeztetve és félre vannak tájékoztatva Mindig azt a példát tudom felhozni, hogy anno - mikor pályázással, versenyzéssel kezdtem foglalkozni (nem tegnap volt ) - nemhogy új gumi nem volt, hanem örültünk bármilyen "öreg", csak megfelelő méretű guminak és nem volt gond velük. Persze meg kell jegyezni, hogy szakszerűen tárolt és szakszerűen szerelt gumikról beszélek.
Ja. 6kilósra hajaz az is. Vót nekem is.
750-es
na jó, de túrázni biztosan nem fogok vele
csak szigorúan a pályáig és vissza... ennyit aszem megkockáztatok...
nyáron láttam sokakat, ilyen gumával járják az országot...
Nem feltétlen. Ha jobban forszírozod a kigyorsítást vagy szar a futműved akkor már is kajálja a gumit a 6kilós is.
És úgy általánosságban a használt gumikról mit gondolsz? Mert vannak itt páran akik úgy néznek a használt gumira mint az ördög játékszerére.
akkor valszeg nekem elég a 2 első és 4 hátsó mert ugye az enémbe kisebb a ménes
Biztos "jó áron adják" a vágott slicket én biztosan nem kockáztatnám a rendőrrel való találkozást , de leginkább az utcai közlekedést
És még van is gumim
Tutis a lámpa, a lámpa felfogatás érdekelne

A fotó akkor majd ráér ha kicsomagoltad a mocit
Még én sem szedhetem szét mert műszakira megy most a moci.

Amúgy van már idomszettem ex Talmagergős
Ja csak ha nem tudnak angolul

Amikor nekem a balesetem volt a pirossal akkor hátul Pirelli Diablo Superbike vágott slick volt rajta és már nem volt meg az 1.6 mm mélység de nem szóltak semmit szerencsére pedig a helyszínelők felírták a gumi adatait, állapotát
Mákom volt.
1-2 első, 5-6 hátsó.
neked mennyi megy el egy nyáron
gumit nem néztem még e-bay-en, de itthon is vannak jóáron, szét kell nézni.. Pl itt nemrégen is hírdetett egy srác, 45-be meg olcsóbba pár gumit (metzeler, pirelli) azok jó árak voltak..
Azért ez erős túlzás hogy nem értenek hozzá, ráadásul a not for highway use felirat se láthatatlan..
Csá!
Én D211gp használt (kb. 10 körös) gumival nyomom most, beletettem 4500 km -t és még kopásjelző felett vagyok egy picivel utcán.
A keverék 7704 -es. hátul, elöl valami 6180, vagy 6136, vagy ilyesmi..... de jól tapad még 10 fok alatt is (nekem).
Amikor már a vaágott mint se volt rajta akkor igen. De 1.Nem értenek hozzá. 2. Némelyik gyári minta egy vicc. Pl.Michelin Power one. Ez egy utcára homologizált gumi.