Igen kissé mostmár csóválja itt-ott a seggét....
Mindenképpen csere lesz, csak kíváncsi voltam, hogy még lehet-e vele menni egy keveset....
Én nem akarom 3 karikával kinyírni a maradékot......ez a gumma már a stuntos időre lesz gyakorló darab.....
Ha esetleg valakinek majd cserés lesz a hátsó gumma és már nagyon lestrapált, tehát kidobná.....az inkább ne tegye, hanem adja nekem, mert én még lehet tudom nyúzni majd még kicsit!
THX!
Nagyon fajííín ez a video.....jó látni az elején, hogy milyen esésekkel jár egy kezdő stuntos nagymotorral való próbálkozásai.......
Bár azért vannak benne olyan srácok, akik nem 100%-osan magabiztosan stuntolnak és mégis emberek között vagiznak.....van egy rész benne, ahol egy csajszit majdnem eltarol a kitörő géppel....
És bevallom, hogy tényleg kurva jó lehet így közúton huligánkodni, és biztos nagy élmény egy ilyen bandával az utakon kerekezgetni és trükközgetni, de azért szerintem legbelül mindenki érzi, hogy EZ NEM A KÖZUTAKRA VALÓ DOLOG!
Amúgy ügyesek meg minden, sőt némelyik nagyon profi.....de néha a legprofibbak is elkottázzák magukat......és ez közúton másokra is veszélyes lehet!
HA már csak annyi van hátul akkor biztos észrevetted már h csúszkál
Csereérett, lehet füstölni
Nekem kb annyi volt ősszel a hátsó racetec-en mint neked és csináltam vele 3 teljes kört még
sziasztok gondoltam én is hozzá szolok a gumis témához...
én éveken keresztül spóroltam mindig vágattam stb húztam végsőkig a gumikat
de mióta hallot szállított vagyok sajnos sok el retentö példát láttam hogy néha a gumi se véd meg .. :s de lehet van esélyed azért ..
és szerintem bontókba külföldi jo alig használt gumikat lehet kapni kb 5-9 e közöt .. és ugy vagyok ha probléma lenne e-nél többet ér a tudat hogy legalább nem a gumi miatt volt a gond.-.......
Szerintetek hol van az a határ, amikor már egy gummát le kell cserélni, mert már veszélyes vele járni?
Az enyémbe hátul max. olyan 1-1,5 miliméter van középen.......ez mennyire gáz már?
Mehet vele a burnout, vagy még lehet vele járkálni.... ?
Ilyet én is láttam. Figura a Vaterán olyat Dunlopot árult amibe 8mm-es! minta volt vágva! De a Bartha Laci nem vágja mélyre. 2-3mm és az is a közepére.
na de hogy ha a vászon fölötti "hordó" (ne nevess most csak ez a megnevezés jutott az eszembe ) gumirétegbe belevágnak, az látszik és akkor tuti nincs üzlet...
én csak úgy veszek gumit ha meg is nézhetem , vágottat csak motoron láttam, úgyhogy nem tudtam még összehasonlítani kézben egy gyári mintásat és egy vágottat, de ezt a hiányosságomat mihamarabb orvosolni fogom...
én mindenütt azt hallom, hogy a gyári mintás varsenygumák kiválóan tapadnak a közúton és a slick változat keveréke is ugyan az elméletileg , ha ez igaz akkor hiába vágott slick gumi van a motoron ha csimm-bumm van a gumi a legutolsó dolog ami okozhatja... az más dolog, hogy mivel nem használható közúton ezért ráfoghatják a gumára...
Mindenképpen csere lesz, csak kíváncsi voltam, hogy még lehet-e vele menni egy keveset....
Én nem akarom 3 karikával kinyírni a maradékot......ez a gumma már a stuntos időre lesz gyakorló darab.....
Ha esetleg valakinek majd cserés lesz a hátsó gumma és már nagyon lestrapált, tehát kidobná.....az inkább ne tegye, hanem adja nekem, mert én még lehet tudom nyúzni majd még kicsit!
THX!
Bár azért vannak benne olyan srácok, akik nem 100%-osan magabiztosan stuntolnak és mégis emberek között vagiznak.....van egy rész benne, ahol egy csajszit majdnem eltarol a kitörő géppel....
És bevallom, hogy tényleg kurva jó lehet így közúton huligánkodni, és biztos nagy élmény egy ilyen bandával az utakon kerekezgetni és trükközgetni, de azért szerintem legbelül mindenki érzi, hogy EZ NEM A KÖZUTAKRA VALÓ DOLOG!
Amúgy ügyesek meg minden, sőt némelyik nagyon profi.....de néha a legprofibbak is elkottázzák magukat......és ez közúton másokra is veszélyes lehet!
Csereérett, lehet füstölni
Nekem kb annyi volt ősszel a hátsó racetec-en mint neked és csináltam vele 3 teljes kört még
Ennyi maradt belőle
én éveken keresztül spóroltam mindig vágattam stb húztam végsőkig a gumikat
de mióta hallot szállított vagyok sajnos sok el retentö példát láttam hogy néha a gumi se véd meg .. :s de lehet van esélyed azért ..
és szerintem bontókba külföldi jo alig használt gumikat lehet kapni kb 5-9 e közöt .. és ugy vagyok ha probléma lenne e-nél többet ér a tudat hogy legalább nem a gumi miatt volt a gond.-.......
Szerintetek hol van az a határ, amikor már egy gummát le kell cserélni, mert már veszélyes vele járni?
Az enyémbe hátul max. olyan 1-1,5 miliméter van középen.......ez mennyire gáz már?
Mehet vele a burnout, vagy még lehet vele járkálni.... ?
Pro vagy
1998-as gsxr 600 srad-ba tavaly castrol power 1 racinget (10w-50) használtam. 6000 km alatt kb 4 decit kellet utánatölteni. Többen mondták, h inkább Motul 5100 10 w50-et használjak( félszintetikus). Vélemények?