hát én elég sokmindent fogok csinálni, de neked és a többieknek a legfontosabb tanácsom, mivel a szervizek 99%-ban sose végzik el: a kerékcsapágyak zsírzása.. Cimbim járt úgy pl hogy semmi szír nem volt már a csapágyban és megszorult a hőtől..
Tutis, ha megkérlek, leírnád nekem, hogy miket csinálsz meg a motorodon? Mert akkor felírnám magamnak egy papírra, és amikor megyek szervizbe, akkor ne legyen olyan hely, ami nem került átnézésre
De ha mondjuk megkérem a szerelőt, hogy csinálja meg, megcsinálja? Csak mert elsőre látni szeretném az egészet, nem akarok csak úgy nekirontani a technikának...
szervízre? Nevicceljmá!
Szervízben csak az olajcserét végezhetik el a motoron, azt is csak azért mert garis.. Na jó a mostani szervízen lesz gyertyacsere meg fékcső csere is, de amúgy mindent otthon csinálok, az a biztos.
Ha úgy raktad el ahogy kell elég. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban nézd át a tutis féle cseklistát. Én elrakáskor bekenem ahogy kell, letakarom és tavasszal nincs extradolgom.
Egyszer integettek, de nem tudom mit akartak.
Amúgy ha beléd akarnak kötni úgyis találnak valamit... Így legalább megvan a hiba hamar, elismered hogy hangos és tetszeleghetsz a jópolgár szerepében aki elismeri hogy hibázott ( ez többnyire elég nekik, ha nem 200 fölött meszeltek le ).
át kell nézni teljesen a motort. A kerékcsapágyakat érdemes átzsírozni. Ellenőrizni kell olajszintet, guminyomást, láncot, stb.
Én kompletten át szoktam nézni a motor mindegy egyes pontját.
Mióta fent van neked a Jardine találkoztál rendőrrel?
Csak azért kérdezem mert ugye brutál hangos (én is veszek az enyémre valószínűleg) csak para ,h szétszivatnak ha megállít mert túl hangos.
Van ilyen tapasztalatod?
Ha majd tavasszal előszedem a gépet, kell valami extraságot csinálni vele? Gondolok olyanra, hogy mint amikor letesszük télire, ezt-azt megcsináljuk rajta...
Szervízben csak az olajcserét végezhetik el a motoron, azt is csak azért mert garis.. Na jó a mostani szervízen lesz gyertyacsere meg fékcső csere is, de amúgy mindent otthon csinálok, az a biztos.
Amúgy ha beléd akarnak kötni úgyis találnak valamit... Így legalább megvan a hiba hamar, elismered hogy hangos és tetszeleghetsz a jópolgár szerepében aki elismeri hogy hibázott ( ez többnyire elég nekik, ha nem 200 fölött meszeltek le ).
Én kompletten át szoktam nézni a motor mindegy egyes pontját.
Mióta fent van neked a Jardine találkoztál rendőrrel?
Csak azért kérdezem mert ugye brutál hangos (én is veszek az enyémre valószínűleg) csak para ,h szétszivatnak ha megállít mert túl hangos.
Van ilyen tapasztalatod?
Én 15 fok alatt nem nagyon megyek sehová. Nem szeretek fázni