Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja. Meg is lepődtem picit.
gumi nélkül
már nem sokat kell költeni, 50-ből megvan minden számításaim szerint.. A fényezés szuper, semmi baja..
Hungexpora én is megyek, bár nem az első napra szeretnék, mert akkor full tele van minden és semmit sem látsz....
Max akkor megyek ki első nap, ha lesz addigra lóvém ruhára, hátha kifogok valami jóóóót!

Egyébként meg előtte úgyis összebeszélünk majd, hogy kinek melyik nap a jó!
Ez így kerülni fog pár forintocskába. A fényezés hogy bírja?
150 LE?
dede, muszáj, én megadom a legjobbat a motornak. 3 ezrenként olajcsere, minőségi alkatrészek, stb..Meghálája nekem, gyors köröket fog hozni a ringen
Szia!
Ne add fel, tarhálj valamit tőle!
Rendben, azért kösz!
Nem muszáj.Bírja.Egy ideig.
Az igyenjegy nem rajtam múlik, ha cimbimék kint lesznek, akkor odajön a kapuhoz és beenged. Legalábbis régebben így volt, de nem ígérhetek semmit mert nem én szabom meg.
persze, sajna, mivel pénzkiadás
Deeeeee még kapaszkodom a v2 életérzésbe.
Brümmögsz....gondolom hátul, mert már nem bírod tartani......
Ja és ahogy látom nálad már 2 évvel idősebb ugyhogy kérem magázódhatnánk.
150.Lassan csak annyit tok mondani hogy djágaszágom,djágaszágom,djágaszágom és brümmmögök.
Szia Zoli32!
Te mennyi vagy 50?
Szia Tutis!
Sajna szervizelni kell........ Szegény gyerek...de sajnállak!
Hő?Fasza lenne letagadhatnék 10-et.

Állat
Tutis!
Én megyek ! Merre szoktál érkezni Kakucsra? Ha az M5ösön, akkor KakucsRingnél talizhatunk, ha viszont érinted Dabast is, akkor a város határában majd nekedcsapódok
És ha tudnál, szerezz légyszi nekem is egy ingyéjegyet De úgy is jó, hogyha kedvezményeset tudsz adni, mondjuk, hogy ezer forintért...
Én nagy valószínűséggel 20.-án megyek, szombaton! A József-nap még péntek...
Csá!
Az XBOX kisebb változata, hogy tudjon játszani a motoron, mert menni vele nem tud!
Vén szar.....
power box az mi ?

nekem tavasszal olajcsere meg szűrő csere lesz
akkor kap plexit, fokozat kijelzőt. Aztán szerintem májusra a gumik cserések lesznek. Amúgy miért rak mindenki előre 1el kisebb fog.kereket ? Évvégén a lánc meg a fogaskerék cserés lesz.