A power commander belövéséből indultam ki,mert annak a belövése padon olyan 50 rugós történet állítólag!De akkor ez ezek szerint így nem vészes,ha csak pár ezresről van szó! Csak a bibi az hogy a környéken nem igen van pados cucc! de akkor ez így meggondolandó,,viszont már jó ideje hogy így használom,szóval nem tudom ezek után így mennyire volna értelme ha jól mérne.
Tényleg sokat számít az egy foggal kisebb fogaskerék előre! Érezhető a változás,csak ami zavar kicsit az az hogy ugyan nyomatékosabb a mocc,de az áttétel miatt nem valós km-ket mér.. Csal pluszba kicsit.
Ja!
Most jut eszembe megérkeztem Kubából, és az ott készült szupertitkos jegyzőkönyvből most megosztok veletek egy részletet!
Most már Ti is tudjátok hol nyomja Dominő123, miközben Mi itt rohadunk a minuszokban..... , ,
Nekem nem tanácsolták előre a kisebb fogaskereket, mivel kisebb ezért jobban megtörik körülötte a lánc......de ezt a nagy STUNT-osok tanácsolták, utcai használatnál nem biztos, hogy így van, bár én utcán is fogom használni a gépet, attól, hogy át lesz alakítva!
Összesen szerintem olyan 22-be megáll a kütyü és a beállítás, kérdés hogy kinek éri meg...
Mottó : Befigyelt 4 kubalibre, megyek ki a kubaringre!
Versenyhernyó.....
Haaatalmaaaaas!
Most jut eszembe megérkeztem Kubából, és az ott készült szupertitkos jegyzőkönyvből most megosztok veletek egy részletet!
Most már Ti is tudjátok hol nyomja Dominő123, miközben Mi itt rohadunk a minuszokban.....
Hát, ha sok pénzed van akár ezrenként is.....
Az igazi sztántos kisgyerekek felcserélik az első fogaskereket a hátsóval!
Még ma ess neki a szerkezetnek, holnapra fényképet akarok!
Szobamotoros, mit húzzak ki még belőle?