Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemsürgős, még messze va a nyár! Így akkor kb mikorra lesz meg? De mondom nem sürgős!
Basszus.Tologass vazze.Én el tudtam tólni azt a rohadvány wartburgot 2 háztömböt hogy ne hallják meg egy astra nem lehet akadály.
Szívesen! Még annyit, hogy sürgősbe kell?
igen! Még1x kössz!

2 500 Ft lenne az emelőszem. Leadhatom akkor a rendelést?
Dabas sziti! Jóféle hely... Van három benzinkútja is a városnak
Most már itt is süt... Csak apa itthon van

Sala, nem monsterbike-ot vettem...

doki, a hangját azér csipázzák Muszáj hallgatniuk..
akko vmikor visszapakolom az msnt a gépre,azt megkereslek! kössz
Zsírkutya! Végy fel msn-re, és lebonyolítjuk a tranzakciót, oksi?
Hol éltek?Süt az a baxott nap.3 hete nem láttam de most sül.
akkor menj le, rituálisan hugyozd körbe az astrát meg a garázst.. ha ne adj isten faterod is ottvan akkor hát ezvan. és akkor gixeren nagygáz és átmegy az mindenen:D
ugyanaz mint a tied! elvileg szabvány.
Bátya! Persze hogy tudok! Mond a furatméretet, és már repül is a cumó!
Dehogy Bebaszna... Képzelj el egy fekvő téglalapot, ez a garázsunk. A téglalap alján a baloldali felében van a garázsajtó. Na most a garázsajtóval szemben áll az egyik Astra, vele merőlegesen a garázs jobboldali felében a másik Astra. Na most a másik Astra mellett áll a motor az ajtó felőli oldalon. Ahhoz, hogy a motort kitudjam hozni, ki kell állnom a garázsajtóval szemben parkoló Astrával. Ebbe viszont apa beleszól, nem engedi beindítani az autót.
Figyelj mán! Tudsz még mindig emelőszemeket? me szerintem kéne nekem testvérem!
Vagy csak nem bírják a hangját....?
Te figyi már.....soxor írtad már, hogy amikor nincsenek otthon a szülők, akkor hozod ki a gépet.....
Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy ők szabják meg, hogy mikor hozod elő a VAS-at....
Én is elterveztem, hogy mivel anyáék délelőtt Pesten lesznek, kiviszem egy kicsit járatni a motort. Kelek reggel, kilesek az ablakon, bazmeg hullik a hó
egyébként a tököm ebbe az időjárásba:D multhéten egész fasza idő volt.. gondoltam majd most hétvégén még szebb lezs és megyek egyet csapatni.. puff leszakadt a hó..:D HAJRÁ MAGYARORSZÁG:D
két hónap
na sztem ti menjetek havatlapátolni:D nekem még 3 hónap:D mármitn a közutig:D
CSAK 1...
Csak ne hergeld a "szürke öves" japót, mert meg fog csapkodni......az enyém is ilyen csak full "fekete öves"........
.
.
EZT TESZI VELÜNK EZ A KI-BE-SZÁJBA B@SZOTT QURVA TÉL......motorozás nélkül megkattanunk.....
Másfél
Kitartás, már csak két hónap...
Ez már masszív elvonási tüneteggyüttes.Vagy kényszerzubbony vagy a gépek megkergetése a javasolt gyógymód.