akkor menj le, rituálisan hugyozd körbe az astrát meg a garázst.. ha ne adj isten faterod is ottvan akkor hát ezvan. és akkor gixeren nagygáz és átmegy az mindenen:D
Dehogy Bebaszna... Képzelj el egy fekvő téglalapot, ez a garázsunk. A téglalap alján a baloldali felében van a garázsajtó. Na most a garázsajtóval szemben áll az egyik Astra, vele merőlegesen a garázs jobboldali felében a másik Astra. Na most a másik Astra mellett áll a motor az ajtó felőli oldalon. Ahhoz, hogy a motort kitudjam hozni, ki kell állnom a garázsajtóval szemben parkoló Astrával. Ebbe viszont apa beleszól, nem engedi beindítani az autót.
Te figyi már.....soxor írtad már, hogy amikor nincsenek otthon a szülők, akkor hozod ki a gépet.....
Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy ők szabják meg, hogy mikor hozod elő a VAS-at....
Én is elterveztem, hogy mivel anyáék délelőtt Pesten lesznek, kiviszem egy kicsit járatni a motort. Kelek reggel, kilesek az ablakon, bazmeg hullik a hó
egyébként a tököm ebbe az időjárásba:D multhéten egész fasza idő volt.. gondoltam majd most hétvégén még szebb lezs és megyek egyet csapatni.. puff leszakadt a hó..:D HAJRÁ MAGYARORSZÁG:D
Csak ne hergeld a "szürke öves" japót, mert meg fog csapkodni......az enyém is ilyen csak full "fekete öves"........
.
.
EZT TESZI VELÜNK EZ A KI-BE-SZÁJBA B@SZOTT QURVA TÉL......motorozás nélkül megkattanunk.....
2 500 Ft lenne az emelőszem. Leadhatom akkor a rendelést?
Most már itt is süt... Csak apa itthon van
Sala, nem monsterbike-ot vettem...
doki, a hangját azér csipázzák Muszáj hallgatniuk..
Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy ők szabják meg, hogy mikor hozod elő a VAS-at....
.
.
EZT TESZI VELÜNK EZ A KI-BE-SZÁJBA B@SZOTT QURVA TÉL......motorozás nélkül megkattanunk.....