Nekem sajna szervízelni kell a motort tavasszal, amit fog kapni:
fuchs race olaj + olajszűrő
brembo verseny betétek
új irridiumos gyertyák
hátsó fém fékcső (elől már rég rajta)
Motul verseny fékolaj
hátsó fogaskerék 2-vel több fogszámmal (elől már van 1-el kisebb régóta)
ezek a cuccok már itt pihennek a szobában.
Amit még vennem kell: power box, fék és kuplungkar, tükörtakaró, kormányvégsúly, na meg valami fincsi gumi..
Így hogy nálatok aludni és valahol lecuccolni le lehet az jól hangzik mert nekem 300 vhány km. Szóval 4-5 óra hosszára lemenni sok értelme nincs. Tető alatt lehet legalább aludni ? mert sátram nincs.
mondjuk május1én szegedre készülök link
bár ez még változhat ha megkapom a vasat gyorsulni
SpeedBike barátunk nemrégiben említést tett arról, hogy milyen jó lenne, ha 2010. március 19-21.-e között valamelyik napon összefutnánk a HUNGEXPO kiállításon mi gixerfórumosok.
Remélem minél többen el tudtok jönni....
És még beszéltünk, valami pályázós napról is, reméljük azt is össze tudjuk jól szervezni, hogy mindenkinek jó legyen!
Én pedig majd szeretnék május 1-én egy Kunmadaras Gyorsulási versenyre lévő leruccanást összehozni, reggel menni este jönni, vagy ha nem akarnánk este visszaindulni, akkor este nálunk vidéken aludnánk és másnap reggel jönnénk vissza, vagy amikor akarunk. Ehez ki mit szól?
Én erre mondom azt, hogy az ilyennek való motor és ez az igazi motorfanatizmus!
Nézzétek meg valójában.......mi itt szinte mindannyian annyira imádjuk a VAS-ainkat, hogy magunktól vonunk meg ezt-azt, hogy a motorra vehessünk valamit.
Vagyis én legalábbis ilyen vagyok, és Tutis barátom is ilyen, ahogy a multkor beszélgettünk.....minden megtakarított léé a motorra!
Köszi Doki! Igen,ezt sokan mondják ill. kérdik hogy most hoztam e ki a szalonból,de nem,most márc. 3.-án lesz 4 éves!
Igyekszem minden jóval ellátni és sok törődést kap,elhiheted!
Most kicsit felkeltettem a téli álomból hogy levegőzzön kicsit és készítsek róla néhány képet! Jöhetne már a tavasz!
Köszi szépen! A bukógombával kapcsolatban annyit,hogy mindenképpen olyant szerettem volna amihez nem kell fúrni az idomot,így esett a választásom erre! A Suzukiban rendeltem még a legelején,a mocc vétel után pár hónappal, így nem volt épp olcsó(43e),de megérte,mert így nincs megfúrva az idom! Most nem tudom mennyibe lehet! itt egy
link.: http://www.b-g-racing.de/
A kipuffról van videó valahol,de abszolút nem tudja visszaadni azt amilyen az valójában!
Bepróbálkozom én is mint Tutis karácsony tájékán....hátha nekem nagyobb sikerem lesz....
Szóval arra gondoltam, hogy ezen túl mindenkit meglephetnénk születésnapján egy kis 10.000Ft feletti ajándékkal....... .....egészen véletlenül az enyém holnap után lesz 19.-én.......de nem ezért jutott most ez eszembe esküszöm.....
Szóval várom a meglepiket.....remélem senkinek nincs ma, vagy holnap a szülinapja közülünk....
Ui: Na jóóóó......egy rongyos hátsó gummának is örülni fogok, amibe még pár burnout belefér.....
fuchs race olaj + olajszűrő
brembo verseny betétek
új irridiumos gyertyák
hátsó fém fékcső (elől már rég rajta)
Motul verseny fékolaj
hátsó fogaskerék 2-vel több fogszámmal (elől már van 1-el kisebb régóta)
ezek a cuccok már itt pihennek a szobában.
Amit még vennem kell: power box, fék és kuplungkar, tükörtakaró, kormányvégsúly, na meg valami fincsi gumi..