Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt az összes gixxeresnek!
Békés ünnepeket és balesetmentes motorozást kívánok nektek az új évre!
Szia Crashman!

Én úgy tudom,hogy sok esetben nem lehet keverni 2 fajta fagyállót. Esetetben szerintem biztos,hogy nem lehet,ha külön válik.Nem mindíg összeférhető a 2 fagyálló.Van amikor eléggé kocsonyás lesz,mert reakcióba lép egymással vagy mi.Ezt egy jó szerelőtől hallottam.Nem saját szülemény.Azt ajánlotta,hogy mindíg ugyanabból a márkából töltsek utánna,vagy desztilált vízet.
9,5k, feltéve, ha van még...
9,5k
nekem meg első emelő kéne, mennyi?
Nekem csak hátsó állvány kéne.Az mennyibe kerülne?
Köszi a válaszodat előre is!
Sziasztok Gixercsalád!

Mindegyikőtöknek és családjaitoknak ezúton szeretnék Békés-Boldog Karácsonyt, valamint Sikerekben, Motorozásokban, Nagy Eredményekben Gazdag Új Évet Kívánni!

Reméljük a következő év olcsóbb benzinnel, valamint jobb utakkal fog minket meglepni, és IMÁDKOZZUNK, hogy egy MOTOROS TÁRSUNKNAK SE ESSEN BAJA A 2010-es és az ezt követő esztendőkben. VIGYÁZZUNK MAGUNKRA, és tartsuk szem előtt MINDIG, hogy MINDIG HAZA VÁRNAK OTTHON SZERETTEINK!
Mindenkinek kellemes karácsonyt, és eredményekben, köridőkben, kupákban, benzinben, sértetlen idomokban, rendőrökben gazdag újévet kívánok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Nektek és Családotoknak!
Az nem egésséges. Le kell engedni a régit és cserélni normálisan...
Lehet akkor jobb utak voltak.
Ahha,a tetejét le kell kapni,de ellenőrizni tudod anélkül is van egy kis kukucskáló
Az a szuper első villa, meg az akkori utak?!
Biztos is, nem gyenge építmények ezek...
Úgy fértél csak hozzá, hogy le kellett venni az idomot, nem?!
A képen láthatóak közül valamelyik + egy első nyakemelőt tudok akcióban most 16990Ft-ért, feltéve ha van még...
Sziasztok!
Nem tud valaki 600-as sradhoz eladó emelőállványt?
Eric Fernihough, a dabasi Gyóni Beton rekordere
Én is úgy tudom h nem szabad keverni, nekem 1 decit kellett rátölteni azt inkább desztillált vizet öntöttem rá! Nekem is a gyári van benne, megmértem -15c° ig okés!
crashman!

Ezt a cuccost vetted? Ez felhígítva elég egy full feltöltésre?

Mennyi fagyálló megy a gépbe, ha üres állapotában töltöm csurig?
Kössz Cimby...meglesz...
Itt ülök melóban és nézek ki a fejemből.Valszeg mindenki ajándékot vesz.
Jó barkácsolást.