Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a 27-et még nem volt módom kipróbálni.Majd kidobom a motort egy repülőből.
De sokáig birja és nem baxa össze a felnit.Igaz koszos lesz az a kenőanyag nélkül is.Nem spilázom túl a mosást
nem, sógor vesz
És ez? ez mi ez?
Motult használok. Nálam igen fontos hogy ne kenődjön rá a cucc a felnire ( rühellem takarítani ).
Én is ezt használom, és a legjobb spray, amit eddig találtam. Nem dobja le (270nél sem), jó a kenése, viszonylag könnyen eltávolítható a láncról...

Régebben Fuchs Silkolene Titanium-ot használtam, na az nekem nagyon nem jött be...pont ellentéte a fentinek!
Csak nem asszony is belevág végül?
de jó lenne:))))))))
És lánctisztítót milyet használsz?
Kutya mindennel be van tárazva? Kérek tőle akkor némi benzint is...
nem drága, valami 2500 körül van, kutyától tudsz rendelni.
Szívesen! Segítek, ahogy tudok, Tutis apánk tanított rája!

Tutis, az a fuccs spray mennyibe van?
Köszi a segítséget Speedbike!
Hamarosan új taggal bővül a családunk
valvoline nem rossz csak egy sebesség felett már az is lejön a láncról
Az a kék flakonos sz.r a valvoline-tól faja.
nekem volt ipone piros láncspray, de nem szerettem, nagyon hamar ledobálta a láncról. Most fuchs race láncsprayt használok, az fain
Milyen márkájú láncspray-eket, és lánctisztítókat használtok? És mi a véleményetek ezekről?

Mi a véleményetek az Ipon láncspray-ről, tisztítóról? Nekem az van...
Dehogyis, a Kisfaludy házban nem akartak kiszolgálni, aztán kihajítottam egy asztalt terítékestöl a teraszról.
Nálam pontosan 105 foknál indít
Na basszus...tegnap karácsonyi party volt a melóhelyen és hááááát nem maradt senki sem szomjas....INGYÉÉ VÓÓT AZ ITÓKA!
Eddig eszembe sem jutott a kaja még ma, de ez a jó kis desznyóó pörkölt nyálcsorgató hatással lett rám.... ....na most mehetek kajáért, pedig alig látok ki a fejemből....a buliból jöttem melózni...
Gyertek, csak előtte 2 nappal emilt írni!
Megbeszéltük.... ..és én kössz a segítséget és a türelmet.

Badacsony? Az jó kis túra lesz legalább....elgurulok... még esetleg pár fórumtárs is csatlakozik....
Tetszik a hozzáállásod.
Én inkább a Fülg Jimmy féle verziót szeretném.Sok pörkölt némi nokedlivel ízesítve.
Mi vagyok én szakácsnő? A konyhát se találom nemhogy ezeket az izéket amiket leírtál. Egy jó tel.szám kéne inkább.
Hagyma, paprika paradicsom, fűszerkömény,erős paprika, disznóhús !nokedli: tojás liszt csipet só,