Helló srácok!
Rég jártam erre remélem minden rendben
Tutis papa!
Milyen lámpát raktál a pályaidomba (hol vetted) mert most télen én is pályaállatá faragom gépem, megvan az idomszett de akarok bele valami pilácsot mert néha azért utcán is elgarázdálkodnék
Ja a hátsólámpa megoldása is érdekel!
nincs valakinek eladó k4 600 vagy 750 alsó villa összekötője?
természetesen ép darabra gondoltam!
sürgős lenne, komolyan gondolom a dolgot.
aki tud valamit a következő email címre írjon:
sradpower@gmail.com
naponta többször is nézem.
nincs valakinek eladó k4 600 vagy 750 alsó villa összekötője?
természetesen ép darabra gondoltam!
sürgős lenne, komolyan gondolom a dolgot.
aki tud valamit a következő email címre írjon:
sradpower@gmail.com
naponta többször is nézem.
Mondjuk én a matt feketét részesítettem volna előnyben arany a futóművön kívül semmi.Na de a futómű.Az patent.Haladok én is e felé.A hátsó gond nélkül belefért pici alakítással egy K4-es ezresből.Kicsit feljebb került az akksi és a dobozon szabni kellett a gáztartálynak helyet de az is fenemód jó.Az eleje picit költségesebb.Így első körben erősebb rugó megy a gyáriba.Ha az se segít jön a gixxeresítés.
Pedig sokan pakolják meg gixxer cuccokkal szegény olcsójánost mert a futómű nagyon ratyira sikerült.A blokk telitalálat meg az ára is a többit meg a bontó megoldja.
Apropó akinek van kedve méricskéni igazán megsúghatná melyik hatkilós évjáratnak 41 mm a felső villahídnál a teleszkóp átmérője.
Bazzzzzeee...nem is tudtam, hogy a Cameron Diaz és a Leonardo DiCaprió együtt vannak.....és hogy ilyen idős a közös gyerekük azt meg végképp nem....és milyen alacsony is a kis srác.....
Lehet kéne alakítanom a robeszen picit.Van hulladék gumim és plusz felnim már csak el kéne szánnom magam a csavarozásra.
Na meg megszabadulni az idomoktól.