Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fagysz bele?
Lehet kéne alakítanom a robeszen picit.Van hulladék gumim és plusz felnim már csak el kéne szánnom magam a csavarozásra.

Na meg megszabadulni az idomoktól.
Ki mivel jár mostanában driftelni?

Én robogóval speedruhában...
elejébe kerek projektoros lámpa van, pl a bázismotortól tudsz venni ilyet.
hátuljába gyárival megegyező integrált indexes van, azt ágótól rendeltem.
Helló srácok!
Rég jártam erre remélem minden rendben

Tutis papa!
Milyen lámpát raktál a pályaidomba (hol vetted) mert most télen én is pályaállatá faragom gépem, megvan az idomszett de akarok bele valami pilácsot mert néha azért utcán is elgarázdálkodnék
Ja a hátsólámpa megoldása is érdekel!

Kösz!
Hali srácok!

nincs valakinek eladó k4 600 vagy 750 alsó villa összekötője?
természetesen ép darabra gondoltam!
sürgős lenne, komolyan gondolom a dolgot.
aki tud valamit a következő email címre írjon:
sradpower@gmail.com
naponta többször is nézem.

üdv!
Hali srácok!

nincs valakinek eladó k4 600 vagy 750 alsó villa összekötője?
természetesen ép darabra gondoltam!
sürgős lenne, komolyan gondolom a dolgot.
aki tud valamit a következő email címre írjon:
sradpower@gmail.com
naponta többször is nézem.

üdv!
Én is.
Jó lesz az, kiváncsi vagyok a végeredményre.
Mondjuk én a matt feketét részesítettem volna előnyben arany a futóművön kívül semmi.Na de a futómű.Az patent.Haladok én is e felé.A hátsó gond nélkül belefért pici alakítással egy K4-es ezresből.Kicsit feljebb került az akksi és a dobozon szabni kellett a gáztartálynak helyet de az is fenemód jó.Az eleje picit költségesebb.Így első körben erősebb rugó megy a gyáriba.Ha az se segít jön a gixxeresítés.
A pénz és az izléstelenség tipikus párosítása ez. Nem csalódtam a sógorokban.
Eltekintve a kicsit gej cukorkaszíntől és a bamba z750 lámpamaszktól nagyon fincsi ezres:

link

Van még 650-es de azt a képet nem találtam meg.
Erről még nem hallottam. Nálam az SV szinte gyári állapotban maradt. Kicsit küzdős volt, de a hang meg a nyomaték kárpótolt a futómű hiányosságokért.
Köszi.Kár.Talán a K4-5 ös.Vagy ha más nincs híddal együtt kell cserélnem.Az drágább lenne és még túrásítani is kéne.
Szia Zoli!

A K7-nek nem 41mm....
Pedig sokan pakolják meg gixxer cuccokkal szegény olcsójánost mert a futómű nagyon ratyira sikerült.A blokk telitalálat meg az ára is a többit meg a bontó megoldja.

Apropó akinek van kedve méricskéni igazán megsúghatná melyik hatkilós évjáratnak 41 mm a felső villahídnál a teleszkóp átmérője.
Nagyon komoly kis összevágás pár filmjéből nem?
Sokan voltak akik elhitték, hogy tényleg komoly....
Mindíg vannak túlélők.
Még meghalni se tud rendessen a pali, vagy akkora szinész hogy simán elhiteti hogy game over?
NO COMMENT!
A DiCaprió nem feldobta a pacskert a Titanic-ban?
Túlélte bammmmeeee....
Még növésben van a poronty azé ilyen pici.
Bazzzzzeee...nem is tudtam, hogy a Cameron Diaz és a Leonardo DiCaprió együtt vannak.....és hogy ilyen idős a közös gyerekük azt meg végképp nem....és milyen alacsony is a kis srác.....