Konkrétan csak a csatlakozó égett le a generátor felől érkező vezetékről, és a 3 szál vége kicsit égett is... Én arra gondoltam, hogy az egészet kicserélem a generátortól, tehát kiveszem a generátort és kapna egy új vezetéket.....persze ezt nem tudom, hogy mennyire lehet megvalósítani, mert nem tudom, hogy a generátoron hogyan vannak rögzítve a vezetékek.
Valamiért nem akarok régi vezetékeket meghagyni, nehogy megint gáz legyen belőle....biztosabb ha kicserélem.
A donor csatihoz szerintem jókora vezeték tartozik, talán 1méter is kihozható belőle.
Lehet sikerül forrasztót is szereznem, már csak némi kis útbaigazítás kellene, hogy mit hogyan...
Malina Zoltán, vagy a frankee becenevű vagy?
Mert 2-őt dobott ki és mindkettő kistarcsai.....
Írd meg melyik vagy és holnap felveszlek....
De te is rámtalálsz Piros Károly néven...the_46_doctor_46......
Akkor holnap...
Jó éjt mindenkinek...megyek feküdni, mert reggelre ki kell pihennem ezt a kis torokfájást...
Pfffff ez gáz mindenképp forrasztani kell.Mostmár csak annyi a dilemma hogy 3 vagy 6 forrasztás kell.A kábel hosszának kérdése amit le tudsz venni a donorkötegről.Magyarán nem tom mennyi veszett el a gixxeréből mennyit kell pótolni hogy odaérjen a generátorhoz.Kicsit bontani kéne a motoron hogy odaférj a vezetékhez zsugorcsövet kéne hasznélni miután összeforrasztottad.MSN nincs a gépen csak skype de az is csak otthon ez munkahelyi így 19 óra után vagyok beszámítható.
Szeva!
Konkrétan a generátor felől érkező vezetékek így néznek ki, ahogy a képen látod....nincs rajta saru, mert az is elégett, vagy mi.....tehát 3 leblankolt vezeték van, amit szívem szerint kicsrélnék....bár csak a végük égett meg.
A saruk biztos egyeznek a donor csatival, mivel össze tudom dugni a gixer apa csatiját, a donor anya csatival.
Az lenne a kérdésem, hogy ha kiveszem a sarukat, azt forrasztás nélkül rá tudom-e rakni a gixer szabad vezetékeire?
Msn-en felvettelek: ma 15:30-tól otthon vagyok és elérhető leszek....
beszéljük meg ott?
Őőőőőő.Nehéz így elmondani de megpróbálom.
Első hogy egyszerre csak egy vezeték/saruval foglalkozz.A gixxer kábelkötegen lévő vezeték és saru állapota nem tudom hogy milyen ha az is meg van égve akkor mindenképp cserélni kell.Ha nincs és nem is foszlik szét akkor meg lehet csinálni hogy a donorcsatit elővéve kivenni belőle a sarukat.
Ezt úgy tudod megoldani hogy egy kiegyenesített gemkapoccsal a muter felöli oldalon visszanyomod a saru biztosítólapját.Így ki tudod húzni gyengéden a sarut vigyázva nehogy a műanyagot eltörd.Majd ha megegyezik a gixxer saruja méretben meg minden csak szépen visszakattintod és van egy jó csatlakozód.
Remélem hogy érthető vagyok.
fktcsaba@gmail.com
Mi is ez és hogyan is kell használni.....
Még erről nem hallottam.......
Köszi.
Konkrétan csak a csatlakozó égett le a generátor felől érkező vezetékről, és a 3 szál vége kicsit égett is...
Valamiért nem akarok régi vezetékeket meghagyni, nehogy megint gáz legyen belőle....biztosabb ha kicserélem.
A donor csatihoz szerintem jókora vezeték tartozik, talán 1méter is kihozható belőle.
Lehet sikerül forrasztót is szereznem, már csak némi kis útbaigazítás kellene, hogy mit hogyan...
Mert 2-őt dobott ki és mindkettő kistarcsai.....
Írd meg melyik vagy és holnap felveszlek....
De te is rámtalálsz Piros Károly néven...the_46_doctor_46......
Akkor holnap...
Jó éjt mindenkinek...megyek feküdni, mert reggelre ki kell pihennem ezt a kis torokfájást...
előre le kell jelentkezni ? meddig van a határidő? mikor kell fizetni ?
Holnap megbeszélhetnénk ezt a forrasztásos dolgot 19óra után....
Konkrétan a generátor felől érkező vezetékek így néznek ki, ahogy a képen látod....nincs rajta saru, mert az is elégett, vagy mi.....tehát 3 leblankolt vezeték van, amit szívem szerint kicsrélnék....bár csak a végük égett meg.
A saruk biztos egyeznek a donor csatival, mivel össze tudom dugni a gixer apa csatiját, a donor anya csatival.
Az lenne a kérdésem, hogy ha kiveszem a sarukat, azt forrasztás nélkül rá tudom-e rakni a gixer szabad vezetékeire?
Msn-en felvettelek: ma 15:30-tól otthon vagyok és elérhető leszek....
beszéljük meg ott?
Első hogy egyszerre csak egy vezeték/saruval foglalkozz.A gixxer kábelkötegen lévő vezeték és saru állapota nem tudom hogy milyen ha az is meg van égve akkor mindenképp cserélni kell.Ha nincs és nem is foszlik szét akkor meg lehet csinálni hogy a donorcsatit elővéve kivenni belőle a sarukat.
Ezt úgy tudod megoldani hogy egy kiegyenesített gemkapoccsal a muter felöli oldalon visszanyomod a saru biztosítólapját.Így ki tudod húzni gyengéden a sarut vigyázva nehogy a műanyagot eltörd.Majd ha megegyezik a gixxer saruja méretben meg minden csak szépen visszakattintod és van egy jó csatlakozód.
Remélem hogy érthető vagyok.